Alıntı:
Nani Nickli Üyeden Alıntı
Mesela uzaya çıkma diye bişey de yok varsa ıspat et.
Mesela 130 sene yaşayan kimse yok varsa ıspat et.
Ayrıca 40 gün su ile yaşanabiliyor diyorlar bence yok varsa ıspat et.
Yani kendi kendine bişeyleri yok sayıp yine kendi kendine varsa ıspat edin diyip mantıksızlık yapıyorsun.
Düşüncelerine saygılıyım ama bu demek değildirki sen kafana göre o yok bu yok varsa ıspat edin diyebilme durumunda değilsin.
Rüya görmeyen biri rüya yok ıspat edin dese nasıl ıspat edeceksin çok bilmiş kardeşim?
|
Şimdi öncelikle şunu anlamanız lazım. Uzaya çıktığımı yada diğer dediklerini iddaa eden kişi ben değilim. Ama onu yapan kişiler çok güzel bir şekilde teknoloji ile sana ispatlıyorlar. Daha da kör olmak istiyorsanız kendi fikriniz.
Gelelim rüya konusuna...
Dünya da şuana kadar hayatında hiç rüya görmemiş insan yoktur. Buna körler de dahildir. O yüzden bu dediğinde pek önemli bir soru değildir.
Sizlerin bu denli savunmaya geçme ihtiyacınıza ben anlam veremiyorum doğrusu. Eğer ki başınızda bir hadise geçtiyse anlatın dinleyelim. Ama yok geçmediyse ne diye kendi kendinizi bu işi yapabildiğini iddaa eden insanlar için ortaya atıyorsunuz. Bırakın ben görüyorum ben konuşuyorum ben görevlendiriyorum. Ben başına bela edebilirim. Ben senin bilgilerini onlardan alıp sana söyleyebilirim diyenler kendilerini savunsunlar.
Sizi geren durum nedir?