Alıntı:
farketmez Nickli Üyeden Alıntı
Bunları söyleyebilecek kadar beni tanıma imkanınız olduğunu/olabileceğini sanmıyorum. Kaldı ki hikayeyi dahi bilmeden yorum yapmanız üstüne haksız olunca üstüne diretmeniz maneviyatınızın ne derece kuvvetli olduğunu gösteriyor. Tanımadığınız insanların hayatları hakkında zanda bulunmamak konusunda hiç mi bir şeyler okumadınız? Peygamber dahi birilerinin hayatı, geleceği hakkında bu kadar net fikir tayin edememiş aferin en müneccim sizsiniz.
|
seni tanima imkanim yok hic olmasinida istemem niye bunlari soyledim cunku,tanimadigin insanlara şeriata aykiri dinen yasak ve haram olan iliskini hayasizca anlatmak, hemde ayrintili bir sekilde ustelik hic sifat takisi kullanmadan Hz. Peygamber sav ismini kullanip ornekliyerek,ayrica herseye acigim diyerek buyu yardimi isteyebilecegin yer burasi degil,burasi büyücüler sitesi degil, yasak iliskini anlatabilecegin ve tavsiye isteyecegin güzin abla sitesi hic degil,burasi islami havas sitesi burada haram olmayan her turlu havas ilmiyle ilgili yardim edilir,ama senin talebine cevap verilmez