Helallik almak doğruda işte bazı insan vardır insan görümündedir ama insanlıktan naip almamıştır.Bunlardan çevremizde çok var.Hatta kişinin akrabasında konu komşudada çok kul hakkı bilmez adam bana beddua etse geçer demez ben ne desem doğrudur kafasında neyse.
Sen Estağfirullah El Azim. bol bol çek
Estağfirullah El Azim
adede halkihî ve rızâ nefsihî ve zinete arşihî ve midâde kelimâtihî.
kırmızı olan kısım hadislerde geçer katlama yaptırır yani 500 Estağfirullah El Azim dersin sonra 3 kerede üstteki Estağfirullah El Azim deyip peşine kırmızı olanı oku ve bunu kendine ana baba sevdiklerine peygamber efendimize ehlibeyte tüm evliya enbiya peygamberlere ve Adem AS bu tarafa gelmiş rahmetli olmuş tüm müminlere hediye ediyorum diyip birde kul hakkına girdiğim kişilerinde hanesine yaz Rabbim diyip olayı bitiyoruz.Sonrasımı Allah CC o yazdırdıkların kadar kişiye ettiğin duanın sevabını senin hanene yazdırır inşaAllah.Bleki helallik almazsın ama mahşerde ettiğin dua işte yolladığın bu Estağfirullah El Azim kul hakkı olanın defteriinde serhli olarak yazılmış olması muhtemel ve o alacağım var söke söke alırım ahirette kafasında olacağı için sende şimdiden tedbiri alıp burdan bolbol sevap bombardımanı yaparsan ahirette üstüne sen alacaklı çıkarsın derim.Adam bir bakacak senin yolladığın sevaplar orda şerhli.

Orda ben olsam başımın gözümün sadakası olsun rabbim fazla abanmışım

duaya buda onda kalsın der geçerim.
Onun için duayı bol kepçe tutup ve Adem AS bu tarafa gelen müminleri katmak en sağlamı.Selametle.