Alıntı:
Mube Nickli Üyeden Alıntı
Biz sana şah damarından daha yakınız ayeti var evet, haşa yakınlık uzaklık konusu biz insana mahsus Allah zamandan ve mekandan münezzehtir.
Ellerimizi açıp dua etmeyi de biliyoruz çok şükür ama bodozlama ve düşünülmeden yapılan yorumlar bazen olmuyor güzel kardeşim.
Şah damarımızdan daha yakın olan Allah, efendimize neden cebraili gönderdi? Direk efendimize söyleyebilirdi değil mi?
Aracı ve vesile işini karıştırıyorsunuz.
Manifesto v.s yanlış olabilir onda bir iddam yok ama siz birşeyler yazarken dar görüşlerinizle insanların ilerlemesine engel oluyorsunuz.
Rakamsal enerjiler yok demişsiniz ama sabah namazının farzını 9 rekat kılamazsınız değil mi? Çünkü onun 2 rekat olması lazım veya tesbih çekerken 83 defa sübhanallah demeyiz değil mi?
Çünkü onun 33 defa denmesi lazım rakamsal değeri var demek ki..
Daha bir çok örneği var ama senin anlayabildiğini düşünerek örnekleri çoğaltmıyorum.
Yani aptalca falan yazmışsınız ya bence bir düşünün öyle yazın.
|
Rakamsal enerji yoku sen farklı anlamışsın 4 3 6 2 6 3 46 gibi rakamları tekrar edip enerji bekliyen bazı kimseler mevcut senin bahsettiğin de muhtemelen o butür Bi enerji mevcut değil böyle bir sistem yok evet Ebced cifir remil ilimleri elbette gerçek doğru bunda şüphe yok esmaların Ebced değeri vs ama bu demek olmuyor misal 489 fetah 341 rafi misal 341 üçyüz kırkbir diye zikredelim ozaman rafi esasını okuyormuş gibi olalım böyle saçma bişey olabilirmi dar görüşlü diyorsun ama enerji alemine detaylıca baktığında bir rakamın tek bir enerji alanı yoktur bir bütün olup bir enerji açığa çıkarır ses notaları gibidir ama öyle 3 4 3 1 6 7 5 6 gibi rakamlarla bu şekilde tektek veya toplu bunları zikretmek bir fayda vermez nitekim verseydi bu ilmi zaten peygamber efendimiz Hz Muhammed (s. A) söylerdi neden Cebrail as indirildi sorunun cevabı ise o ayeti kerimede yakınız "nız" melekleri vardır duayı alıp arşa taşıyan diye biliyoruz allahta vahiy indirmiştir peygamberimize detaylı olarak değil dar olarak anlatışımdan derin mana çıkarabilir düşüncesi ile yaklaştım dar bakışlı olduğumu düşüncesini düşünmemiştim bir çok manada bir çok şekilde senin rakamsal düşünceni düşündüm mantık bir yanı yok varsa buyrun anlatın öğrenmiş olalım ben şimdiye kadar öğrendiğim araştırdığım kadarıyla konuştum
---------- Post added 07.05.21 at 21:51 ----------
Alıntı:
Mube Nickli Üyeden Alıntı
Biz sana şah damarından daha yakınız ayeti var evet, haşa yakınlık uzaklık konusu biz insana mahsus Allah zamandan ve mekandan münezzehtir.
Ellerimizi açıp dua etmeyi de biliyoruz çok şükür ama bodozlama ve düşünülmeden yapılan yorumlar bazen olmuyor güzel kardeşim.
Şah damarımızdan daha yakın olan Allah, efendimize neden cebraili gönderdi? Direk efendimize söyleyebilirdi değil mi?
Aracı ve vesile işini karıştırıyorsunuz.
Manifesto v.s yanlış olabilir onda bir iddam yok ama siz birşeyler yazarken dar görüşlerinizle insanların ilerlemesine engel oluyorsunuz.
Rakamsal enerjiler yok demişsiniz ama sabah namazının farzını 9 rekat kılamazsınız değil mi? Çünkü onun 2 rekat olması lazım veya tesbih çekerken 83 defa sübhanallah demeyiz değil mi?
Çünkü onun 33 defa denmesi lazım rakamsal değeri var demek ki..
Daha bir çok örneği var ama senin anlayabildiğini düşünerek örnekleri çoğaltmıyorum.
Yani aptalca falan yazmışsınız ya bence bir düşünün öyle yazın.
|
Bide benim yazımda rakamsal enerji yok diye bir yazı yok nerden salladın böyle birşey onu anlamadım dikkatlice oku.!