Alıntı:
Fsm Nickli Üyeden Alıntı
Hic bi halt olmuyor ben sulalece daldim 117 kelle aldirdim hocalarla bi halt degil su andada var kopegim onlar benim ayetlerle ne sknti veriyorum onlara . Seni korkutmak icin elllerinden geleni yapar it soylari hatta sesli oku duysun mal lar sendekiler . Boyle duydukca sinirim tepeme geliyo . Yalniz ahirette cok buyuk bir nimetin var . Rabbim ben sikayetciyim diyeceksin bunlardan ben geldim onlar engel olmaya calistilar . Offf hayal etmesi bile super bir sey . Ne azap gorcekler hemde ne azap ki madara olcaklar . Sen ve senin gibiler merhametinden gireceksiniz cennete
|
ne güzel yazmıssın ya ben 28 yasındayım 18 yıldır çok şiddet görüyorum bütün hayatımı çaldı mahvoldu o sesi kulaklarımdan gitmiyor igrenc bişey beni sucladıgı seyleri bir bilseniz Allahıma şükürler olsun hiç vukuatım yok inancım saglam kendimi büyük bir savasta hissediyorum gerekirse ölücem ama onun dedigi hiç bişeyi yapmıcam
---------- Post added 13.05.21 at 17:34 ----------
Alıntı:
Yusufiyeli Nickli Üyeden Alıntı
Bunlardan kurtulmak ve korunmak isteyen kardeşlerime tavsiyem evlerinden Kur’an ve Ezan sesini eksik etmemeleridir.
Bir hanım kardeşimiz bu çeşit varlıkların tecavüzüne maruz kalıyordu. Derdine çare aramak için danışmadığı kimse kalmamıştı, ne yaptıysa hiçbir şey fayda vermemişti. Duydum ki; Bir tek şeyden fayda bulmuş. O da Ezan sesi, birinin tavsiyesi üzerine evinde Ezan kaseti dinlemeye başlamış ve bir müddet sonra o varlık onu terk etmiş.
|
Ah keske dinleyebilsem ama hangi yüzle diyor devamlı günahım yokki benim