Yazidginin 10 katini tam 7 yildir cekiyorum.
İnan bende care bulamadim kardesim.
Ne hocalara gittim hepsi umudumu ve parami caldi.hayatimda hersey aksiliklerle gidiyor.ne alsam elimde kaldi neyimi satsam sattiktan sora fiyati uctu...mesela en son samimi arkadasimdan 6 aylina borc aldim dedimki altin alayim 2 gun sora berat albayrak istifa etti altin %35 geri geldi.sora bu parayi zararla topladim.gittim cocukluk arkadasimdan tl aldim.o paraylada dolar aldim cocuk lazim olunca geri istedi sattim 1 gun sora merkez bankasi nagvi agbal istifa etti dolar uctu gitti.5 sefer ticarete girdim battim.2 yil issiz kaldim.kripto paradan borsadan altindan dolardan ticaretten hepsinden battim elimde ne varsa uctu gitti.hala dahada devam aksilillere cesaretim kirildi bir seye atilmaya...hayattan sogudum
En son 9 yillik evimi
sattim 3 gun sonra oranin yanina avm acilacagi dedkodusu yayildi 3 ay oldu alan kisi 2.5 katina satti.yani hep bu sekilde.
Ben sana 100 de birini yazdim.
Baskasi olsa inan kafasina sikardi
Sadece maddiyati yazdim ev sorunu cocukB kadin dirdiri. Onlari yazmadim.ban bu msjin altina nasihat akil verecekler yazmasin yasayn bilir.yardmci olacak varsa yazsin
|