Alıntı:
Guti Hernandes Nickli Üyeden Alıntı
Bak bu bahse konu ettiğin kişi benim He.. Yok o oldu bu oldu yetmedi bir de kanıtladı bu ilim sahibi adam kimse, sora gel buraya iftira at sora da yok israf filan falan. E sen buraya yazdıklarını kanıtlamak zorundasın. Kanıtlayamazsan eğer bana iftira attın demektir. Şeriata göre de suçunun karşılığı değnek cezası. E bir de 2 de şahit lazım sana nerden baksan. O iki şahitte benm öyle biri olduğumu kanıtlamak zorundalar falan. Yani birader nerden bakarsan senin bu kalb gözü meselesi şeriata göre bir delil oluşturmıyor. Haliyle şeri Şerife uymayan iş de her halükarda istidraç dır. Al sana tasavvufun al sana tarikatın.. Onu da bıraktık şimdi ben bir de hak sahibi oldum, hakkım geçti. Ben burda olmazsa ahirette alırım hakkımı. Yada şu söylediklerini delillendirirsin hak sahibi sen olursun o halde.
Kolayını bulmuşsun aferim kalb gözü açık bir zât söyledi sen busun, böylesin hemde benm tepemin tasını da ayrıca attırma bana da yazma. İftira attım, kaçıyorum demenin güya delikanlı ağzı bu. Sana söyledim girme bu topa dedim dinlemedin. Madem sen kaçtın biz de o kalb gözü açık zat'dan isteriz delili... Varsa eğer öyle biri de tabi -)
|
Ahah cahilliğin bu kadar kalp gözünün açılması istidraç öyle mi yapma yaw bay âlim
Demek ki tarikatta ki herkes istihraç ehli söyle bakalım milyonlarca tarikat ehlini zanna dayanarak bi kefeye koydun sui dan haram değil mi peki olmayan bisey var gibi söylemek te iftira değil mi peki iftira haram değil mi ögrendigin 2 kelime onuda düzgün 2 cümle kur ne diyim ki
Sen hasan basri k.s bilir misin hz. Ali r.a icazetli talebesidir mübarek yaşarken cennet cehennem görmüş buda ona verilen bi istidraç mi peki yazık kardeşim yazık inkar ediyorsun bari ehli insaf ol haa zan ile konuşma somut deliller yaz yaz ki daha isabetli cevaplar bulasın selametle ...