Alıntı:
Erzurum Nickli Üyeden Alıntı
Zor bir süreç.
Bazı zikirler var açmak için. Fakat ruhsal olarak hazır değilseniz eğer 3. Göz açıldığında aynı zamanda beynin korku ile ilgili bölgesi de iki kat fazla çalışmaya başlar. Eğer ruhsal ve mental anlamda hazır değilseniz beynin sizden bağımsız salgıladığı korku salgıları insanı komaya dahi sokabilecek düzeydedir. Tabi bunun sebebi de 3. Göz açıldığında manevi ve maddi hayatta yaptığınız müşadelerdir. 3. Göz kişinin maneviyatına göre şekillenir. Güçlü bir maneviyatınız varsa yukarıda bahsettiğimiz durum yaşanmaz. Genellikle yaşanmaz. Fakat size önerim şu ki bir süreliğine alın çakranızın dengelenmesi ile ilgili çalışmalar yapmanız. Haliyle tüm çakralarn dengelenmesi lazım yani. Alın çakrası dengelendiğinde beyinin iki lobu da dengeli çalışmaya başlayacağından mental olarak en azından bir mesafe almış olursunuz. Ruhsal dengeyi de tepe çakranızla sağlamanız umulur. Mental olarak bir mesafe katedebilirseniz epifiz bezinin harekete geçmesi daha kolay olur ki bunun için çeşitli uygulamalar da var. Üzerlik çayı vs gibi zikrin yanında yapılabilir şeyler. Bunun yanı sıra manna yada şamanların bir çayı vardı adını unuttum yada üzerlik ile bir başka bitkinin birleşiminden oluşan bir çay var bunlarla da dmt salgısını artırarak bir süreliğine epifiz bezinizi aktive edebilirsiniz. Fakat önerilmez. 3 göz açmak kolay kısmı. Zor olan ruhsal ve mental olarak hazır olduğunu hissetmeniz.
---------- Post added 19.05.21 at 21:18 ----------
Sorunun cevabına gelince insanın kendini tanıması tepe ve alın çakraları nın dengeli olması ile ilgili. 3.göz başka bir olay bunlardan biraz daha bağımsız. Psişik yeteneklerin açığa çıkması daha fazla bağlantı vs demektir
|
Anladim hazır oldugumu gorebiliyorum