Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30.01.17, 22:50
SiLence SiLence isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Daimi Üye

Etiketlendiği Mesaj: 1593 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu

Yukarıdakilerin hiç biri! Hücresel yapınızı, Akaşanızı, kutsal hayat derslerinizi ziyaret edebilseydiniz, onun nelerin olup bittiğini bildiğini düşünmez miydiniz? O bilir, belki de sizin bildiğinizden daha fazlasını! Tüm yapmanız gereken kuantum olan parçanızla konuşmaktır ve o sizin neye gereksiniminiz olduğunu bilir. Bu nedenle Tanrı’ya verdiğiniz listelerin lineerliğini gevşetmenizi istiyoruz. Çünkü aniden, neye gereksiniminiz olduğunu bilen kutsal siz olan kuantum enerjinin olduğunu size anlatıyoruz.

Bu nedenle, kendi hücresel yapınızla, kendi Yüksek Benliğiniz ile konuşurken daha bilge olmak için meditasyonlarınız ve dualarınız değiştirilebilir. “Sevgili Ruh, Sevgili DNA, sahip olduğum hayatı incele ve bana bu hayatı zenginleştirecek şeyleri ver.†Belki bu seni iyileştirmek için gelen şeydir, sevgililer? Burada kimlerin bulunduğunu bildiğimi düşünmüyor musunuz? Belki tam şimdi içinde bulunduğunuz üzüntünün karşısında size neşe verecek olan bir mucizedir. Burada kimlerin bulunduğunu, bu son günlerde neler yaşadığınızı bildiğimi düşünmüyor musunuz? Döküldükleri zaman gözyaşlarınızı saydım, DNA alanınız da saydı! Çok yalnız hissediyorsunuz, zamanın tümü boyunca etrafınızda bir ekip bulunduğunu anlamıyorsunuz ve onlar DNA’nız olan bu alana dokunmayı seviyorlar! Ona dokunmayı seviyorlar. Ama siz bunu yapmalarına izin verdiğiniz zaman.

Şunu anlayın: DNA kimyadan daha fazlasıdır! O bir alandır ve bir portaldır. Bu şeyler Ruhun mekanikleridir. Size ileri bilgi vermeye başlıyoruz ve bunun nasıl işlediğini ve bunlara tahsis edilen kutsal geometriyi bilenler vardı. Onlar hatasızdır ve bu doğrudur. Ancak bu bir alandır.

Bir Üstadın Yükselişi

Sizlerle kadim, bilge olan ve derin bir hikayeyi anlatan bir şeyi gözden geçirmeme izin verin. Batı dünyasındaki kendi kutsal kitaplarınızda, ismi İlyas olan bir üstadın hikayesi vardır. Bu, tarihteki ölüm olmadan yükseliş zamanını seçen tek İnsan Varlığı idi ve onun yerini alacak kişi tarafından kaydedildi. Bu nedenle bunu, buna tanık olan kişinin yazılarında görebiliyorsunuz. Bunu gözden geçirmek istiyorum, çünkü o zamana geri giden tüm yol boyunca, alanın kanıtı vardır.

İlyas’ın bir açıklığa adım attığını, Elyesa’dan gerçekleşecek olan şeyi kaydetmesini istediğini söylerler. İlyas büyük bilgeliğe ve bilgiye sahip olan bir üstat idi ve o bugün sizin yükselmiş üstat dediğiniz bir üstattır ve Elyesa onu seviyordu. İnsanlığın lineerliğinde, onun geri dönüşünü bekleyen bütün bir insan grubu vardır. Onlar için bazı haberlerim var. Lineerliğinizden çıkın, çünkü o uzun zaman önce geri döndü! Çünkü üstatların enerjisi önünüzde bulunan büyük geçişin enerjisinin parçasıdır. Bu gezegenin titreşimi ile onlarınki birbirine karışır. Onların hepsi geri döndü ve hissettiğiniz şey budur. Kuantum halde, onlar sizin DNA’nızdadır. Bunu duyumsamıyor musunuz? 3B olması asla kastedilmemiş olan 3B olaylar etrafında çok fazla beklenti var. Çok fazla bilgi metaforik terimlerle veriliyor, böylece kehanetin kendisinin lineer realitenizin dışındaki olaylar anlamına gelebildiğini anlayabilirsiniz.

İlyas, Elyesa izlerken açıklığın içine yürüdü, ama ölmedi. Bunun yerine, kutsallığına sahip çıktı. Aslında o ayrıldı, ama havai fişek gösterisi olmadan ayrılmadı. Çünkü Elyesa, ona eşlik eden üç varlık ile İlyas’ın ateşten bir arabaya dönüştüğünü belirtti. Lineerliği içinde görebildiği ve tanımlayabildiği en iyi şekilde, Elyesa bunun nasıl göründüğünü ve nasıl hissettirdiğini tanımladı. Şimdi, buna bir bakalım, çünkü yukardan gelip İlyas’ı alanların melekler olması gerekmediğini göreceksiniz. Bunun yerine, zeminde bir şeyler oldu ve İlyas ışığa dönüştü ve ayrıldı.

Size bunun ne olduğunu anlatayım. Bu, İlyas’ın kendi DNA alanını enerjilendirmesiydi! Bu alanın bir ismi vardır, İlyas’ın bir ışık arabasına bindiği anda verilen isim. İbranicede verilen isim şuydu: Merkabah. Ve daha önce iki kez belirttiğim gibi size bunu ifşa edeceğim, DNA alanınız aslında Merkabah’ınızdır. O, kendisine bağlı kutsal geometriye sahiptir, çünkü bu boyutlararası alan yapıya sahiptir. Bunu görebilseydiniz, çifte tetrahedron yapısını görürdünüz ve bu güzeldir. Bu sadece bir ışık topu değildir. Merkabah ismi, onun içine binen bir şeyi belirtir ve o kutsallığınızın arabasıdır. Her İnsan Varlığı üstadın yükselişini izleyen Elyesa’nın kaydettiği bu şeye sahiptir. İlave olarak, araba üç bölümü kapsıyordu, geçmişte bundan bahsetmiştim, bunlar dünyaya vardığınız zaman sizden ayrılan, dünyayı terk ettiğinizde yeniden birleştiğiniz üç bölümün yeniden bir araya gelmesidir. Sonraki kanallıkta size bununla ilgili daha fazla bilgi vereceğim. Bu anlarda paylaşmak istediğimiz budur, çünkü her birinizin sahip olduğu şey budur – tam olarak İlyas’ın sahip olduğu şey.

Biyoloji ve Niyet

Biyolojiden biraz daha konuşalım, çünkü şimdi biraz daha karmaşık hale geliyor. Size şimdi tanımlamak istediğimiz, 3B ve kuantumun birbirlerine karışmasının, geçişmesinin olmasıdır. Bu yeni olan bir şeydir, çünkü bu gezegenin ve insanlığın titreşimi, özellikle ışık ile çalışanların titreşimi yeni bir alet seti yaratıyor. Bunu görmeye başlayacaksınız ve bu, 3B seviyesinde bile, DNA’nın 3B kimyasının incelenmesi ile görülebilir olacaktır.

Bilim şu anda İnsan genlerini yaratan protein – kodlanmış DNA’daki belirleyiciler adını verdikleri şeye bakıyor. Bilim tarafından tanımlanan bu belirleyiciler yatkınlıkları belirtecek olan parçalar ve kısımlar olan belirleyicilerdir – belirli hücreleri zayıflatabilen özellikler, öyle ki yaşamda daha sonra kanser gibi hastalıklara neden olurlar. Onlar bu belirleyicileri görmeye başlayacaklar, belki anne ve kızlarının ve onların kızlarının ve onların da kızlarının hepsinin aynı türde hastalığa sahip olduğu bazı ailelerde. Onlar eğilimli zayıflık yaratan genetik berlirleyicileri görmeye başlayacaklar.

Belirleyicilerden bahsedelim, çünkü bunu ilk kez açığa vuruyoruz. Önce önerme: Yıllardır hücresel yapınızla konuşma niyetinizin güce sahip olduğunu size anlattık. Bu niyet 3B hücresel yapınız içindeki bir şeyleri değiştirmek için DNA alanınız ile iletişiminizdir. Sizin kendi boyutlararası “sesinizin†DNA’nızın kuantum parçasına talimatlar verdiğini, sonra bunun 3B genomunuzdaki kodlarda gerçekleşen asıl kimyasal değişikliklerle sonuçlandığını söyleyebilirsiniz. Ancak şimdi sonuçlar görülecek ve belirleyicileri uzaklaştırarak başlayabilirsiniz ve bunu yaptığınız zaman, onlar uzaklaşmış kalacak. Bu, sizin bugün yaptığınız kuantum bir şeylerin, gen – üreten DNA’nızın kimyasını o kadar büyük ölçüde değiştirebileceği, öyle ki bunun çocuklarınıza GEÇİRİLMEYECEĞİ anlamına geliyor. Zinciri kırabilirsiniz.

Yaşamlarını Yaratıcı’nın ışığıyla arındırırken, bunun protein – kodlanmış bölümlerin biyolojisini etkilediğini kavrayan İnsan Varlıkları kutsanmıştır. Belirleyicileri silebilirsiniz. Bu, 3B’nin kuantum ile birbirine geçiştiği ilk zamanlardan biridir, böylece bilim DNA’nın asla değişmediğini bilerek birgün aynı İnsan Varlığına bakabilir… evet bu oldu! O sizindir ve eşsizdir ve siz onu değiştirdiniz. Onlar için yanıt olmayacak, ama 3B gerçekleri sizin belirleyiciyi elimine ettiğinizi gösterecek.

Bunun sevinci ve bunun güzelliği şudur; bunu yapan genç kadınların soyacağı gösterilecek, çünkü onların kızları, kızlarının kızları da hastalığa sahip olmayacak. Bu yeni bir armağandır ve zamanların gücünü yansıtır. Çocuklarınızın nasıl olacağını değitirebilir misiniz? Elbette!

Ne düşündüğünüzü biliyorum. Burada oturan kalabalık şöyle diyor, “Peki, bu biraz geç oldu, Kryon. Çocuklarım var. O zaman neden burada oturup bana bunları anlatıyorsun?†Bu mesajın nereye gittiğini anlamıyor musunuz? Yaşlı ruhlar bu bilgiyi Dünya’ya vermemize izin verdiğinde nelerin gerçekleştiğinin derinliğini anlamıyor musunuz? Enerjinizin bugün buraya gelip size bunu vermemize izin vermeyi ürettiğini, böylece Işıkişçileri olan genç kadınların ve genç erkeklerin her birinin bunu işittiklerini ve onlar için ne anlama geldiğini öğrendiklerini anlamıyor musunuz? Kendi atalarınız olduğunuzu anlamıyor musunuz? Bu sizin başınıza geldi mi? Sizleri, tüm dünyadan gelen, sandalyede oturan gerçek tarih olarak görüyorum! Bugün size anlatmak istediğim şey budur.

Her birinizin benim için tek bir isminiz yok. Olduğunuz cinsiyeti bile görmüyorum. Sizi kuantum halde görüyorum ve gelmemize ve sizi bu tarzda ziyaret etmemize izin vermeniz bu nedenle bu kadar olağanüstüdür. Önümdeki sandalyede oturan bir kadın var. Daha önce olduğu savaşçı ya da bir adam olduğu zaman ne kadar büyük olduğu hakkında bir fikri yok. Buna rağmen etrafında savaşçı hissini taşıyor ve güçlü olduğunu biliyor. Kocaman, güçlü kuvvetli adama bakıyorum ve çocuklarıyla uğraşan bir anne görüyorum ve adam bunu biliyor. Bunu hissedebiliyor. O duyarlı ve bir annenin sevgisini hissedebiliyor. Olmaya alışık olduğu kimdir? Ve o bugün onu nasıl etkiledi?

Yaşlı ruh, bu bugün seni etkiledi, çünkü her bir yaşam sana katman üstüne katman bilgelik veriyor. Bu seni bugün bu sandalyeye getirdi veya bugün okumanı sağladı. Çünkü bu, uyanmış olduğun ve daha fazlasının bulunduğunu kavradığın yaşamdır, çok daha fazlasının. Bu bir arayıcı olarak seni “Kendim ve dünya için ne yapabilirim?†diyebileceğin bir yere getiriyor.

Ne yapabileceğini sana söyleyeceğim. Bu gezegende şefkatli olabilirsin. Bu gezegende etrafta yürüyüp ışığını gösterebilirsin. Kendi DNA’ndaki belirleyicileri değiştirebilirsin! Bu mesajı kimlerin dinlediğini ve bunun onların çocuklarına ve çocuklarının çocuklarına ne anlam ifade ettiğini düşünün. Bunlar çok uzun zaman önce sözünü ettiğimiz aletlerdir ve kanıt bu mesajın realitesinin çizgisine düşecek.

Bugün sizlere anlattığım tüm bu şeyler doğru ve gerçektir ve kendi şeklinde doğal olarak görülecektir. Ancak sadece kimyasal temelli olduğunu düşündüğünüz bir yapının içinde burada bulunan kutsallığı bilmenizi istedim. DNA herhangi birinin hayal ettiğinden çok daha geniş ve çok daha kutsaldır.

Öyleyse bu bilgi ile ne yapacaksınız? Neden biraz daha muktedir hissederek, geldiğiniz bu yerden farklı bir şekilde çıkıp gitmeyesiniz? Belki önünüzdeki olasılıklar hakkında biraz daha iyi hissedersiniz? Belki de bugün olan şeyin gerçek olduğunu bile bilebilirsiniz.

Ve öyledir.

KRYON

(Çeviri: Saffet Güler)

Kryon mesajı (insan tasarımı)...

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147