Hem üç hem dört yıl yazmışım tekrar okuyunca farkettim. Yazım hataları için de özür diliyorum direk aklıma geldiği şekilde yazdım. İlk 2017 yazında gördüm bu kabusu ama asıl gerçekliğe 2018 Ocak Şubat'ta döküldü. Bir köyde üniversiteye geçiş yaptım. Sonra bir gece rüyayı birkaç ay sonra tekrar gördüm. İşte gerçek hayatta bu varlıkları hissetmem ve her göz kapaklarımi kapadigim an onları ve binayı vs gorebilmem öyle başladı. Şu an bunun üzerine eklenen bir çok şey var, mesela geceleri ağaçlı bir yerden geçerken sanki gerçek bir insan görmüş gibi gözümle olmasa da ruhen oralarda bir şeylerin olduğunu görüyorum. İnsanların yanında bakarsam varlıklar görüyorum. Ama dediğim gibi bunlar insan gibi ya da obje gibi şeyler değil. Sezinlemek. Hissetmek. Geçen yıl birkac arkadaşım sırf bu yüzden benimle iletişimi kesti hem sordular hem söyleyince onları korkuttugumu söylediler. Bende artık ciddiye almamaya çalışıyorum. Bakmamaya çalışıyorum. Dikkat etmeyince bir şey görmüyorum. Bu konuda sorunum yok ama işte bu mekan olayı, ne mekanı ne o kadını bulamamak. Bu gerçekten anlatamayacagim bir yük.
|