STOLAS : Cehennemin harika bir prensidir. Baykuş gibi veya astronomi, bitkilerin özelliklerini ve kıymetli taşların değerini öğreten bir adam şeklinde görünür.
UVALL : Uzun ve korkunç tek hörgüçlü deve görünüşüne sahiptir. Geçmişi, şimdiki zamanı ve geleceği bilir.
VAPULA : Harika ve güçlü bir düktür. Bir insanı el sanatları, filozofi ve fizikte başarılı yapar.
VASSAGO : Görevi geçmiş ve geleceği deklare etmek, gizli ve kayıp herşeyi keşfetmektir.
VEPAR : Harika bir düktür. Güçlü bir denizkızına benzer. Görevleri suları idare etmek, silah, zırh ve cephane ile dolu gemilere rehberlik etmektir. Şeytanın isteğiyle denizlerin dalgalı olmasına ve gemilerle doluymuş gibi görünmesine neden olabilir. Ayrıca erkeklerin 3 gün içinde çürük ve yaralar ile ölmesini ve kurtların içlerinde büyümesine neden olabilir.
VINE : Siyah bir at süren aslan gibi tasvir edilir. Elinde bir engerek yılanı taşıyor olarak gösterilir. Geniş kuleler inşa eder ve suyun engebeli akmasını sağlar.
VOLAC : İki kafalı bir ejderi sürüyor gibi melek kanatlı bir çocuk olarak gösterilir. Gezegenlerin yerini ve yılanların nerde bulunacağını söyler.
XAPHAN : Cennette çıkan ayaklanma süresince, yangın çıkarttığı ileri sürülmüştür. Diğer isyankarla birlikte cehennem çukuruna atılmıştı ve ocağın alevlerini ağzı ve elleriyle yelpazeledi.
YAN-GANT-Y-TAN : Geceleri Finisterede doğru yoldan ayrılmış bir şekilde dolaşır ve bu Bretons arasında en kötüye işaret sayılır. Beş parmağında hızlı bir şekilde yakabileceği beş mum tutar.
YENALDLOOSHI : Yakın akrabalarını öldürerek güç toplarlar, bazen kardeşlerini bile öldürürler. Yamyamlık ve ölüseviciliğin pratiğini yaparlar.
ZAGAN : Büyük kral ve başkan. Şarabı suya, kanı şaraba, ayrıca suyuda şaraba çevirebilir. Tüm metalleride bozuk paraya çevirebilir.
ZEPAR : Görevi kadınların erkeklere aşık olmasını ve birlikte olmalarını sağlamaktır. Ayrıca onları kısırlaştırmaktadır.
Cornelius Agrippa Olayı
Okültizm ile ilgilenenler için tanıdık bir isim H. Cornelius Agrippa. Hatta okültik konularda Türkçeye çevrilmiş az eser olmasına rağmen Agrippa'nın Occult Philosophy'si (türkçeye 'gizli felsefe ya da büyü felsefesi' ismiyle çevrilmiş durumda) ünlüdür. Kitabı okudum ve gerçekten cok karışık, tamamen anlanabilmesi için üzerinde çalısılması gerekiyor.
1486-1535 yılları arasında yaşamış olan simyacı ve okültist Agrippa'nın yaygın bir biçimde kara majisyen oldugu sanılıyordu. Hakkında bir efsane vardır onu size anlatmak istiyorum.
Agrippa, birgün odasından cıkar ve bir öğrencisi onun odasına girer . Agrippa'nın kitaplığına bakmaya başlar. Kitapların arasında ilginç siyah kaplı bir kitap öğrencinin dikkatini çeker, alır ve kitabı okumaya başlar . Kitabın grimoire oldugundan habersiz olan öğrenci, okuduklarının etkisiyle "daemon summone" der. Yıllardır bu kitabın içinde hapsedildiğini söyleyen daemon , öğrencinin korkmasına neden olur. Öğrenci, gördükleri karşısında donakalır ve bu daemon tarafından öldürülür. Agrippa, odasına geldiğinde öğrencinin cesediyle karşılasır ve şok olur. Cinayetle suçlanmaktan korkar, bu daemonu tekrar çağırıp öğrenciyi diriltmesi için ona yalvarır, buna karsılık daemon kendi özgürlüğünü ister. Agrippa kabul eder. Daemon, öğrenciyi diriltir. Agrippa ve öğrenci dolaşmaya cıkarlar; fakat yolda öğrenci hayatını kaybeder. Agrippa ise bu olaydan sonra bir daha yaşadığı bölgeye geri dönmez .
Sadece bilgi vermek amacıyla verilmiştir. Denemeniz kesinlikle tavsiye edilmez.
Bir demon çağırmak için doğru yöntem
2- Neden çağırdıgınızla ilgili kesin bir kanıya varın.
3- Bir demon'dan yardım istediğimizde karşılığında bir şey teklif etmek dogru olan şeydir. Bu, hem sizin hem de demon'un kabul edecegi bir şey olmalıdır. Yaşlı Tanrılar için değerli olan şey dürüstlük, cesaret ve doğruluktur. Yapamayacağınız birşey için söz vermeye kalkmayın! (Ciddiyim yapmayın bunu!)
4- Demon'la iletişime geçeceğiniz metodu iyi bilin. Tanımadığınız bir demon'u çağırmadaki en onemli adımlardan birisi de, Şeytan'ın aracılığıyla çağırmaktır. Bu konu hakkındaki sebepler önemlidir. Bütün demon'lar Şeytan'ın demon'ları olmadıkları için insancıl değillerdir (Diger taraftan olanlar). Dışardan birisine sorun çıkartan bir demon'un, kabul edilmiş bir sataniste gayet arkadaşça yaklaştığını ögrenmiştim.
5- Her zaman dürüst ve saygılı davranın. Kötü yolda kullanmayın ve emir vermekten kaçının!
Topluluğumuz içinde ögrendiklerimden daha fazlasını kendi tecrübelerimle ve denemelerimle öğrenmiştim. Tecrübe her zaman en iyi ögretmendir.
Demon'la iletişime geçmek icin bir kaç seviye vardır.
1- Demon, bize düşünce yolumuzla konuşur (telepati). Başlanıçta fiziksel yeterliliği olmayan insanlar için zor olabilir; fakat güç meditasyonu ve tecrübeyle bu telepatiyle goruşmeler zaman içerisinde daha da kolay bir hale gelir
2- Demon'u görür ve işitiriz. Bu, daha güçlü ve iletişime açık insanlar için geçerlidir.
3- Demon'un enerjisini cağırırız. Bu, çok daha güçlü ve manyetik bir safhadır. Güçlü bir aura ile cevreleniriz. Bu sırada demon'un bizimle sürekli konuştuğunu duyar, ayrıca onu görürüz.
4-Çağırma esnasında demon bir ayna yansımasında, tütsü dumanı içerisinde veya başka bir koşulda (kristal küre de olabilir bu) konuşur ve görünür. Bu metod, yeniler icin daha iyidir. Eğer hislerimiz yeterince kuvvetliyse ve demon istiyorsa bize dokunduklarını duyabiliriz.
5- Hissedilebilir kontakt: Odadaki eşyalar yerinden oynarlar. Demon'un fiziksel kanıtı tamamiyle açıktır.
alıntıdır (demon çağrılması kesin likle tavsye edilmez)
Demon..