Alıntı:
imas Nickli Üyeden Alıntı
Yaradılıştan ötürü erkekler böyle konulara zayıf..onların fıtratında var hormonlarında var bu yüksek bedensel istekler zevkler arzular.....bu ifade cok dogru degil ayni nefis hatta cok daha fazlasi kadinda var,daha acikcasi sürü psikolojisi ve gelenek haline gelmiş olan erkek yaparsa hovardalik capkinlik olur,kadin yaparsa bilmemne olur anlayisinin sonucu ve son 10 yilda ozellikle metropol sehirlerde bu anlayista dumura ugramiş durumda ve capkinlik anlayisinda kadinlar erkeklerle esit hale gelmiş ve hatta gecmiş durumda....tüm bunlarin olma sebebi toplumda Allah korkusunun azalmasi,itikatin zayiflamasi, imanin eksilmesi, nefsin on plana cikmasi ve dünya zavklerinin herseyin ustunde gorulme anlayisinin normal sonuclaridir
|
Sayın İmas özde size katılıyorum ama yazının bir bölümünü değil genelini değerlendirirseniz daha doğru olur kadınların durumunu da yazdım...erkek olsun kadın olsun hepsi aynı ahlaksızlığı kendine yol seçebiliyor aynı tiyatronun içinde yer alıyor..benimki genel bir değerlendirme idi..bu haklı bu haksız bu suçlu bu suçsuz bunun hormonu böyle şunun ki şöyle değil...kendi bakış açıma göre genel bir değerlendirme
"tüm bunlarin olma sebebi toplumda Allah korkusunun azalmasi,itikatin zayiflamasi, imanin eksilmesi, nefsin on plana cikmasi ve dünya zavklerinin herseyin ustunde gorulme anlayisinin normal sonuclaridir[ sözlerinize canı gönülden katılıyorum.
Ahlak üstüne gönderilmiş bir peygamberim ümmetine kadın olsun erkek olsun bunlar bence de hiç yakışmıyor...
Allaha emanet