Alıntı:
Emine123 Nickli Üyeden Alıntı
@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] abi şeriyata gore evli insanlarin zina yapmasi nikahi bozmaz deniliyor da benim bildigim bi kadinin eli baska bi erkegin elinde terlese nikah düşüyor deniliyor burda bi yanlişlik var bana gore o yanlişlikta şudur dinimizde kadina erkek 3 defa talak ile boşadiginda boşanmiş oluyor biri ötekini aldattiginda zina ettiginde zaten boşamiz sayip o gunahi islemiyormu ? Evliligin amaci kadin veya erkek zinaya düşmesin diye asil amac budur harami helal yapiyor bunu gozeterek evlisin ve zina ediyorsun o helal da haram olur bu bana goresi boşanmada hulle var peygamber efendimiz hulle yapana ve yaptirana nalet etmiş yani bu konuda kurandan kessin deliller yokmudur sizler daha bilgilisiniz acikcasi bu bana dogru degmiyor yani evliler zina yapinca nikah duşmuyor dogrusu nikahin duşmesi bu bana goresi cunku evliligin amaci kadin veya erkek zina etmesin Haram helal olsun burda bi çelişki var
|
seriatta kural tektir bellidir,seriat 1+ 1= 3 diyorsa sanuc 3 tür,bu Allahin hukmudur bu hukumde kulun fikri katkisi yoktur,seriat konusunda benim fikrime,benim dusunceme,benim anlayisima gore diye bir kavram yoktur,eger oyle olsaydi tek olan kural herkese gore degisirdi, o zaman ne şeriat kalirdi,ne kuran kalirdi,nede Allahin hukmu...daha once yazdigimi oku seriat devletinde degil zina etmek zinaya yaklasmaya bile kimsenin cesaret edemeyecegini anla,seriat devletinde zina varsa cezasida var ve o cezada belli...