Alıntı:
pinky Nickli Üyeden Alıntı
mrb.
uykudayken önce korkacağım şekilde bir şey görüyorum yani çirkin bir hayvan yüzü ya da aynada kötü bir süliet vs. sonrasında iki yandan birşeyin sıkması ama çok fazla bir şekilde sıkıyor iki yandan sanki bütün vücudum aynı anda heryerden birşeyin içine girmiş sıkılıyor. ancak okuya okuya açılıyor sıkılma ve sonra uyanıyorum.
bu neden olabilir. karabasan mı diye düşündüm ama karabasan sanırım boğazdan sıkma üstüne birşeyin oturması vs gibi birşey bende nefes alamama yok. aşırı derecede vücudumun çok şiddetli sıkılması var.
|
Sitede bilgili hocalarimiz var. 50 yorum doldurarak konulara birseyler yazin. Mesaj bölümü açılır ve sorununuz hakkinda daha net cevaplara ulaşırsınız.100 e tamamladiginizda chat açılır.
Uykudeyken alemlerimiz arasinda incelen bazi perdelerimiz var. Incelen perdeden sizma mi var baska birseyler mi hocalarimiz sizi bilgilendirir.
Yatarken yapilan gün icinde yapilan koruma dualari belli tertip ve sayilari var. Bunlari arastirip bilgi sahibi olmaniz sizin icin iyi olur simdilik.