büyü yapılan olarak kişi olarak hayatı saldım. 15 senedir düzenli şekilde sürekli yapılıyor durdurulamıyor .Tek durdurulma yöntemi ilk yaptıranları bulup zorla yapan büyücüyü bulmak ve orada o büyücüyü delik deşik edip bıçaklamak sonra yaptıran kişilere gelip onlarıda aynı şekilde yapmak gerekiyor kimsenin gücü yetmiyor bunlara . Demekki allahta karışmıyor halimizi görüyor ama karşımıza çıkardığı tüm dolandırıcılardan allah razı olsun çünkü kendisi çıkartıyor o herifleri. Yani büyüye maruz kalmış birisi olarak hayatı bıraktım , evlenme hayalim yok artık, beni seven kızıda sildim çünkü onada ıstırap oluyor beni bir seviyor bir uzaklaşıyor o kızada yazık. Şöyle adam gibi birini bulup evlensin .Bende zaten din inancım iyice zayıfladı artık dua bile etmiyorum namazı falan geçtik , bakalım gittiği yere kadar , tek yaşama tutunmam annem babam abilerim , onlara bile bir sevgim kalmadı içinde duygu yok , bu siteyede son yazışım sanırım . Büyününde büyüyü çıkartanında allah belasını versin ben zerre zevk almıyorum yaşamaktan
|