Alıntı:
Yolcu40 Nickli Üyeden Alıntı
Bir yakınımın köyde bir evi var eski.
Burada benim bildiğim 1 nine: ölmeden son yıllarında kafayı yedi, doktorlar alzheimer dedi.
Bu ninenin 1 oğlu ve onun eşi: ölmeden önce son senelerini gene kafayı yediler/ olmayan şeyleri görmeye başladılar: bu şunu yaptı bu şunu yaptı gibi, gözüne olaylar / kişiler farklı göründü, doktorlar gene alzheimer dedi.
Bu ninenin: aynı evde büyüyen : 3 kız ve 1 erkek torunu : 1 kız muhtemelen musallatlı, diğer 2 kız ve erkek torunun psikolojisi bozuk
1 erkek torunun : eşi gene psikolojik sorunlu ( musallat yok gibi / yakın akrabam )
Bu erkek torunun da 1 oğlu: evdeki tavana bakıp bir şeyler konuşuyormuş bazen, ben görmedim. Bu çocuk bir ara Havas gibi konuları okuyordu. Musallat var mı bilmiyorum.
( Kız çocuğunda bir şey yok şimdilik )
Yani o evde yaşayan ve yaşayıp / evlenip ayrılan : 4 nesil de de sorun var, o eve gelin gelenler ve torunlar da, torunun çocuğunda bile.
Bu evde *bir sorun olup* olmadığını nasıl anlarız, bakım yaptırmak için para veremem
|
Allah yardımcıları olsun o ailenin diğer imtihanlarda zor da bu çok zor. inşallah gün ağırmadan şifa bulurlar.