Alıntı:
Mahmut4500 Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaslsr sizede danısayım istisare edelim ben yillardir nasipsizlikle boğusuyorum sirk kosmak gibi olmasin hasa elimi attigim kurur iliskilerim hep sorunlu olur is hayatim okul hayatimda sikintilar sureklidir aklimi toparlayamiyorum dikkat dsginikligi var geceleri ozellikle uykum fazla olmasina ragmen uyuyamiyorum uyusamds bir saat sonrs uyaniyorum surekli daraliyorum kendimi ordan oraya vurasim geliyor
|
Allah kime hayır dilerse ona musibet verir. Serveti kaybolmayan, vücudu hastalanmayan kulda hayır yoktur. Allah bir kulunu sevince ona bela ve musibet veriyor.Belki de kalbinizin hirasına çekilmeniz gerekir kardeşim.Güzel bir abdest al ellerini rabbine aç peygamber efendimizin sğnneti seniyede anllattığı şekilde istihare kıl.Niyetini orda anlat sebebini dua ile rabbine sor.İnş.Rabbim sana açacaktır kapılar bunu bu süreçleri yaşamış bir kardeşiniz olarak söylüyorum. Benim üzerimde büyü vardı.Ancak kimi aynı şekilde sıkıntılar yaşar ama aslında ağır epresyondadır vs..birçok sebebi olabilir.Allah hayırlı kapılar açsın size ve tüm kalbi darda olan müminlere yardım etsin.