Alıntı:
imas Nickli Üyeden Alıntı
kadiriler yapar diye kesin konusma,onlar nadiren yanlarina gidenlere yardim ederlerki artik yapmiyorlar cunku millet usandirmis mubarekleri, hapşirdim bakim yapin,yemegin altini yaktim bakim yapin,merdivende ayagim takildi bakim yapin,kocam bana kizdi bakim yapin vs. vs. luzumsuz islerden usanmislar, hani bizim insaniniz beleşi bulunca mezara bile yatarlar ya iste o hesap,artik bakmiyorlar ki bu islem cok farkli bu yuzden kadiriler bakarlar diye kesin hükümle onlar adina karar verme istersen,gider eli boş döner hayal kirikligi olur
|
bu dediğiniz ihtimaller de elbette göz ardı edilemez.Lakin bu abinin durumu sıraladığınız basit durumlar gibi değil ağır bir vaka olduğunu kendileri de görecek ve yardımsız bırakmıyacaklarını umuyorum.Denemekte yarar var şuan yapacak başka bir yol gözükmüyor.İnşallah Allah acil yardımcı olmaları için kapılar açar ve feraha çıkarır.Sonuçta bu mevzu ne yemeğin yanması ne merdivende takılmak.insanların hayatı söz konusu.Bu uğurda gerekirse hayal kırıklığı da yaşamaya değer.