Allah'ın ayetleri ile şifa bulamadınız da cincinin cinleri ile mi şifa bulacaksınız. Adam saz çalan birisi. Önceki gittiğiniz rukyeci ihlâslı değildir rukyeyi bilmiyordur. O video da gördüklerim sonraki hallerini bilmiyorsunuz. Cincilere gidip cinden belki kurtulabilirsiniz. Oda geçici bir süre. büyüden ise asla. Sihri ancak Allah ibtal eder. Ve ancak manevi hastalıklarda cinlerden şundan bundan yardım almak caiz. Yalnız Allah'tan yardım isteyeceğiz. Ve yalnız kuranla ve sünnetle ve anlaşılır bir dille okuyarak ve rukye yaparak yaptırarak. ama cevaz veren bazı hocalar şu vasıfları taşıyorsa gidilebilir diyor ama bilemezsiniz.
1. Müslüman cinlerle çalışacak. Sen onun cinleri müslüman mı kâfir mi nereden bileceksin. Neye karşılık o adama kendilerini pazarlatıyorlar. Ne için o şeriate uymayan adama hizmet ediyorlar.
2. Ehli sünnet akidesi de olacak.
3. Büyü sihir yapmayacak. Ama bu adamlar cinlerden yardım isteyerek zaten sünnete muhalefet ediyorlar.
Bir de insan Allah'tan utanmaz mı cinci cinci gezecek şifa bulamayacak sonra dönüp Allah'ın ayetleri ile Allah'tan yardım isteyeyim diyecek. İnsan Allah'tan utanır. O dediğin insanlara gidip çare bulamamış bir sürü insan var tanıdığım. Dönüp dolaşıp yine şeri rukye uzmanlarına gidiyorlar.
|