Alıntı:
Kekik kokusu Nickli Üyeden Alıntı
Bak tatlım bir dakika sonramızın bile garanti olmadığı bir hayatta bu kadar vesveseye gerek yok...karşındaki beyefendi ile kafandakileri korkularını seni tedirgin eden şeyleri açık açık konuş rahatla ....belki onunda söyleyecek sözleri vardır ve sen boşuna evham yapmışsındır öyle olamaz mı..zaten bu iletişimsizlik den oluyor ne olursa....bir balonu ne kadar şişirirsen o kadar çabuk patlar unutma ..kendini şişirme konuş onunla ve rahatla...o seni seviyor çok belli e sende onu bu kadar düşündüğüne göre sende seviyorsun insanı pişmanlıklar ve yanlış anlaşılmalar mahfeder..belki çok utlu olacaksın ama böyle vesveseler ile başlarsan zor...düşünüp düşünüp boş küfeyi doldurup boş yere sırtlama,taşıma ....
Hem Allah yazdı ise sizden olacak bir çocuk yaşın 55 de olsa doğacaktır..yok yazmadı ise yaşın 20 de olsa olmayacaktır...kasma bu kadar....
hayat kısa mutlu olmaya bak...huzur sevgi anlayış iletişim önemli kendini bu kesinliğini bilmediğin düşüncelerle huzursuz mutsuz etme ..at kafandan o düşünceleri iyi düşüncelerle yoluna devam et....
Ama şunu da söylemeden geçemeyeceğim o beyefendi çok şanslı bu kadar ince düşünceli naif bir eş bulmuş kendine ..demek ki o seni senden iyi görmüş ve onun önceliği başka özellikler ...
Hakkınızda iki cihanda da hayırlısını dilerim...
|
iyi dilekleriniz için çok tşk ederim. malumun sonu oldu sanırım. iki gün önce ayrıldık. yani ben artık bu içimde büyüyen vesveselere engel olamadım. günden güne yaşadığım eziklik sonrası yazdıklarına cevap vermemeye başladım. tabiki o da anlamadı sorunun ne olduğunu ısrarla yazmaya devam etti. ben de sadece tavırların beni kırıyor diyebildim. başka bir neden bulamadım. o da doğal olarak madem seni bu kadar üzüyorum ayrılalım dedi. ve iki gün önce bitti

ne kadar dışarıdan kendimi iyileştirmeye de çalışsam içimde onu haketmediğime, beni istemeyeceğine dair düşünceler, değersizlik duyguları galip geldi ve büyük bir karamsarlıkla çok yaşamak istediğim hayatı elimin tersi ile itmiş bulundum. herşeyin hayırlısı