Alıntı:
pinky Nickli Üyeden Alıntı
iyi dilekleriniz için çok tşk ederim. malumun sonu oldu sanırım. iki gün önce ayrıldık. yani ben artık bu içimde büyüyen vesveselere engel olamadım. günden güne yaşadığım eziklik sonrası yazdıklarına cevap vermemeye başladım. tabiki o da anlamadı sorunun ne olduğunu ısrarla yazmaya devam etti. ben de sadece tavırların beni kırıyor diyebildim. başka bir neden bulamadım. o da doğal olarak madem seni bu kadar üzüyorum ayrılalım dedi. ve iki gün önce bitti  ne kadar dışarıdan kendimi iyileştirmeye de çalışsam içimde onu haketmediğime, beni istemeyeceğine dair düşünceler, değersizlik duyguları galip geldi ve büyük bir karamsarlıkla çok yaşamak istediğim hayatı elimin tersi ile itmiş bulundum. herşeyin hayırlısı
|
Umarım hakkınızda iki cihanda da hayırlısı olur..bizler aciz kullarız bizim için neyin iyi neyin kötü neyin hayırlı neyin şer olduğunu bizler bilemeyiz...hakkımızda iki cihanda da hayırlısını dilemekten başka yapabileceğimiz bir şey yok maalesef ....ne demiş İbrahim Hakkı hazretleri
"Mevlâ görelim neyler,
Neylerse, güzel eyler"..
ama şahsi kanaatim sizin yemek daha çok su kaldırır...ayrıca isterseniz bir psikologdan yardım alın ve ilk önce kendinizi sevmeyi deneyin..neden bu sevgiye layık olmadığınızı düşünüyorsunuz bunu bulmanız lazım yaşamınızın yaşanacak diğer yarısında bunu bilip yola öyle devam edin......emek olmadan yemek olmuyor maalesef ...