Bu kağıdı yakan nişanlım hastalandı, ne olduğunu okuyabilir misiniz
Merhabalar,
Nişanlım bundan 1 ay önce yeni bir eve taşındı, ve temizlik yaparken fotoğrafını paylaştığım kağıdı siyah elektrik bandına sarılı şekilde üstüne çok kötü kokulu bir yağ sürülmüş şekilde bulmuş ve kimseye söylemeden yakmış. Suya atması gerektiğini bilmiyordu. Kendisi o günden beri sürekli hastalanıyor çok kötü durumda, aramız hiç olmadığı kadar açıldı, evden asla çıkmıyor kimseyle konuşmuyor. Eski kiracıdan kaldığını düşündüğümüz bu yazıyı okuyabilir misiniz? Sol üst köşede isimler olduğunu gördüm fotoğraflara bakınca Sultan kızı Figen ve Gülsevim kızı Maştar veya ona benzer bir şey yazıyor o ismi anlayamadım bir türlü. Ancak bize yapılmadığını biliyoruz çünkü üstünde yazan isimlerle ilgimiz yok eve de kimse gelmedi ancak bizden önceki kiracı eşiyle ayrılma aşamasında barışmış (adam evine o kadar hızlı dönmüş ki bir sürü eşya bırakmış) bu sebeple de eşi tarafından yaptırılmış bir geri döndürme büyüsü olabileceğini düşündük. Yardımınızı rica ediyorum çok zor durumdayız okuyup çevirmeye çalışandan Allah razı olsun. Nişanlımın ailesiyle de görüştüm, ne yapabileceğimizi bilmiyoruz çok korkuyoruz.
|