Alıntı:
Kavusamayan Nickli Üyeden Alıntı
Selamun aleyküm yaşım 23, 6 senelik bir ilişkim oldu çocukluk aşkım bir kadına tutuldum deliler gibi seviyorum oda beni çok seviyordu fakat bir arkadaşı(kadın) var onun yanına ne zaman gitse ben sevdiğim insanı tanıyamaz halde görüyordum konuşmaları davranışları çok tuhaf geliyordu şimdide aynı muhabbet ayrıldık 1 ay olucak içim yana yana artık doldum onların zalimliği varsa benimde Allah im var diyerek namaza başladım her namazdan sonra dua ediyorum seccadem sırılsıklam oluyor lütfen yardımcı olun bana inanın çok zor durumdayım
|
Bu ayrılık sizi namaza başlattıysa emin olun acı çeksenizde bu manevi bi lütuftur.Biz insanlar kalben ruhen bağlandığımız zaman birine sanırız ki o bizim kaderimiz olduğu içindir.Aslında öyle değil.Düşünsenize siz bir balıksınız ve bi okyanusun içinde yaşıyosunuz.Okyanusta belli bi müddet sizle yol arkadaşı olan başka bi balık ile 6 yıl beraber yüzüyorsunuz.Ve belki limit sadece 6 yıldır.Sonrasında binlerce balık daha sizle karşılaşıyo 6 yılı hesaba katmasak karşılaştığınız ve karşılaşacağınız her balık sizin eşiniz olma ihtimalini barındırıyo.Ama aslında Allah katında durum çok farklıdır. Sizin dönüm noktanız namaza başlamanızdır Allahın değer verdiği kısımda budur.Özetle kardeşim, bu yaşlar en heyecanlı yaşlarımız olduğu için duygularımız çok hassas dopdolu ve anlam yüklüdür.Sizin zalim olarak gördüğünüz şahıs sizi namaza kamçıladıysa ona da o gözle bakmamak gerek.Belki de bakışaçımız değişirse kalbimizi acıtan her şey iyileşir.Ve siz bana sorarsanız manevi bi iyileşme safhasındasınız.Alllaha namazla yakınlaşmak da en büyük işareti.Bu yüzden kendinizi biraz rahat bırakın ve kalbinizi bu yakınlıktan dolayı tebrik edin.
Bahtınız güzel olsun.Allah sıkıntınızı tümüyle feraha çevirecek istikamete eriştirsin