Alıntı:
Babaali16288 Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar şimdi aranızdan 700 TL olsa muska yaptırır takarım diyenler olacak ama herşeyin bir usulü adabı var şu zamanda Havaş hocası bulmak. Çok zor maneviyatında hiç kusuru olmaması lazım yazan kişinin haram kesinlikle yememesi lazım böyle zaaatlar zaten başı açık kişiye asla yardım etmez pat sitede sen zaten Allahtan cezanı bulmuşsunda demezler laflarına çok dikkat ederler mükemmel insanlardır en ufak bir argo bile kullanmazlar günümüzdeki hocalar ağızlarında argo ellerinde sigara ne adap be usul nede bilirler tek dertleri para o hocalar para bile istemezler siz ayıp olmasın diye gönlünüzden geçeni verirsiniz seans işi yoktur onlarda tek derdi siz sağlığınıza kavuşun malzememde bana yardım edin bana yeter düşünürler hiç bir kaar amacı el emeği düşünmezler bu hocaları bulmak çok zor bu yüzden bu konuyu açmayı gerekli buldum
|
iyi yapmissiniz zaten isinin ehli birini bulmak gercekten cok zor ben baktirmistim hepsi farkli birsey soyluyor ve gercekten yuksek mevlada para istiyorlar Allah rizasi icin yapan yok is ticarete donmus dediginiz gibi o fiyatlarda almistim ama dediginiz mevlada para isteyip de gercek tasta olmayabilir dolandirilabilir insanlar iyi arastirmak gerekiyor bu dediklerinizi de insanlar magdur olmasin bildiginiz guvendiginiz yerler varsa onerebilirsiniz