Alıntı:
imas Nickli Üyeden Alıntı
senin problemin oldugu gibi,herkesin kendine gore problemleri vardir dertleri vardir,engelleri vardir,yoksa kimse senin problelmi olmandan zevk almaz,bu forumda 100 lerce kisiye yardim edildi,100 lercesi probleminden kurtuldu,simdi o imkan yok demek ki...
|
Saygı değer hocam yaptığınız iyilikleri sorgulamak haddime değil fakat benim çok sıkıntılı problemim var saymakla bitmez kaç tane hocaya gittim bir sonuç alamadım babam sırf bu durumdan dolayı emekli oldu üstüne bir ev parası tazminat aldı sağlık sorunlarıma, hocalara gitti bütün para bana büyüyü yapan kişiyide biliyorum ailemin içinden biri ona rağmen ona karşı ne kızdım nede zarar verdim onu Allaha havale ettim fakat bu durumda olamam rağmen durmadan yapıyor bana. Nefsi pis ne görürse benimde olsun diyen biri fakat bu durumdan benim ne sabrım kaldı nede gücüm maddi manevi herşeyden soğdum babamın gözüne bakınca zoruma gidiyor üstüne babamla aramdaki baba oğul ilişkisini kıskanacak kadar gözü dönmüş biri 8 sene sabrettim sabrım kalmadı