Alıntı:
westsilwer Nickli Üyeden Alıntı
Psikolojik sıkıntı dertler problemler..!!
Hep negatif enerji..Problemin kaynağına inmen gerekir önce arınma yap haftada 3 gün el değmemiş toprağa yat üzerindeki tüm negatif enerjileri atarsın hergün banyo yap oda arınmanı sağlayacak su dertleri sıkıntıları alır götürür...Bunları yaptıktan sonra evin içinde bazı işlemler yapman lazım evin içini yerleri kapıları sirkeli su ile yıka...Evden çıkarken her odanın ortasına bir bardak su koy ve oda köşelerine tuz koy bir şeker kaşıgı kadar eve geldiğinde bunları temizle evden uzak biyere at yada dök gömsende olur 1 ay kadar devam et...Bunlar tevekkül dür sen artık elinden geleni yaptın Allah tanda yardım dile...Hergün dua et....Unutma negatif enerjinin oldugu yere meleklerde girmez....
Kuran da bile der temiz olun arının Allahtan yardım dileyin der...
Bunları uygula bazı şeylerin zamanla düzeldiğini göreceksin...Negatif enerji varken sıkıntılardan kurtulamazsın...
Allah yardımcın olsun...
|
Allah razı olsun . toprakta yatmak bu havada zorda en azından çıplak ayak bir süre gezerim ormanda . Pis yaşamıyorum duzenli yikaniyorum..
---------- Post added 29.12.21 at 17:13 ----------
Alıntı:
baran01 Nickli Üyeden Alıntı
Sana tek bise tavsiye edecem bana inanıyorsan...
Ya fettah diye durmadan gece gündüz zikret sayi tutma niyetin Allah rızası olsun.
Bide yapabiliyorsan menzile git inşAllah
|
Yapicam inşallah menzile gittim kardeşim