Alıntı:
Yenigelen Nickli Üyeden Alıntı
Iman kesf kalp gözü kısımlarını ben anladım ama cevapları bilemiyorum. Umarım bir bilen çıkar, hepimiz aydınlanırız. Şimdilik kendimi nakil olan kişinin Müslüman olmamasıyla avutuyorum. 
|
Nakil olan et parçası nakil olan manası değil tek cevabım bu ama sorularımdaki konular yıllarca yanlış bilinmiş,anlatılmış durumda oluyor ve gerçekten cevap verilememiş oluyor.Acaba rabbimizin dediğini kalp diyemi çevirdik yoksa başka şeyden mi bahsediyor.Bunları açıklamamız kuranı daha iyi anlama yaşamamıza yardım edecektir diye düşünüyorum
---------- Post added 12.01.22 at 13:46 ----------
Alıntı:
imas Nickli Üyeden Alıntı
bu sorulara kafayi takmadan hele az bekle bakalim, 10 gun sonra ne olacak,o kalp o vucuda uyum saglayacak mi? yoksa geri atacak mi? insandan insana bobrek nakli yapildiginda bile % 60 oraninda vucut ret ediyor kabul etmiyor
|
Evet hocam onu düşünüyorum hatta devam edemez diye düşünüyorum fakat sorular ile beyin fırtınası yapmak bileğimize bilği katacaktır diye düşünüyorum.bana göre değişen et parçası ona güç veren mana değil ama bunu kelimeler ayetler hadislerle açıklayamıyorum