Alıntı:
imas Nickli Üyeden Alıntı
internette okudugunuz cogu yalan yada abarti olan konularla insanlari yonlendirmek bazen buyuk vebale girmemize yol acar,tavsiye ettigin fakat senin tecrube etmedigin internette okudugun 313 ayetel kursi okumasi,ayetel kursi okumalarinda 313 özel sayidir,o sayida okunursa bazen olacak gelismeler insanlarin aklini kaybetmesine yol acar, nacizhane tavsiyem internette okuduklarinizin coguna inanmayin,hep cok okunup izlenip para kazanma derdinde olanlarin actigi konular yada videolar
|
Doğru soyluyorsunuz hocam haklısınız fakat şöyle birsey var bende okb hastasiyim bununla ilgili arastirma yaparken youtube yorumlarinda bunu yapip kurtuldugunu yazan birine denk geldim arti baska bir forumda yine ayni bu tertiple 2 yildir platonik ask besleyen birinin bu tertiple 1 hafta da sevdiğini unuttugunu okudum dedim belki ise yarar.Kendim denemedim cunku kalben suphelerim var okusam da olmaz diye dusunuyorum.Birde olmasa bile 313 ayetel kursi okuyup sevaba girmis olur diye dusundum vebal aklimdan bile gecmedi hatirlattiginiz icin tesekkur ederim saygilarimla.