Alıntı:
imas Nickli Üyeden Alıntı
baktim bulundugunuz yer can azerbaycan,benim cok arkadasim var can azerbaycan da ama yazilarinizda hic azeri şivesi yok...azerbaycan bize göre can dir, o yüzden can azerbaycan olarak yazdim
|
Alıntı:
imas Nickli Üyeden Alıntı
goz perdesinin acikligi bazen dogustandir bazen aileden gelir el verme tabirinde oldugu gibi,aslinda Allahin hikmeti hediyesidir,ama bu hikmet kimine hediyedir kimine zulümdur hediye verilrn kisinin ahlakina ihlasina nefsine baglidir,sizinki hem aileden hem dogustan sanirim,kimide ilimle zikirle bu beceriyi kazanir hocasinin icazeti ile,ama ilim ve zikir yoluyla goz perdesi acmak cok zordur zikir cekerek goz perdesini acan belki % 5-7 gibi bir rakamdir,bazen dogustan perde aciktir sonradan kapanir,hoca nezaretinde cocuklarda perde acilmasi daha yasli kisilere oranla kolaydir,hepside nasiptir Allahin hikmetidir...
|
Haklısınız. Göz perdesi bazen zikirle veya başka yöntemlerle de açılabilir ama bu o demek değil ki o kişi bundan hayır bulur. Bazen insanlar göz perdesi açılarak cezalandırılır. Bide bu bir yoldur, bana ilk gelen cinler şeytani cinlerdi onlarla çalışmamı ısrar ediyorlardı vede cocukluğumu kabusa çevirmişlerdi ama bana birtürlü kabul etdiremediler bunu, sonra birgün O geldi tüm acılarım sona erdi, beni korkutanları artık ben korkutuyordum

Yani ilk gelen şeytandır, sınanırsın, sınavını verebilirsen sana ödülün verilir. Ama sorsanız istermiydim diğe, asla istemezdim ama Allahtan gelenede boyun eğmek boynumuzun borcudur. Neden istemezdim, çünki bu hayat normal bir insan hayatı değil, yani sen asla kendini düşünemezsin, özel hayatın olmaz, olamaz. Ben normal insanlara gıpta ediyorum keşke bende onlar gibi olsaydım, onlar gibi çocukluğumu yaşaya bilseydim, arkadaşlarımla gezip dolaşabilseydim, eğlenebilseydim. Benim kaderim de buymuş yani herkes kendi kaderini yaşar. Bence normal olmanızın keyfini çıkarın hiç bulaşmayın bu işlere.