Alıntı:
Miraj Nickli Üyeden Alıntı
Haklısınız. Göz perdesi bazen zikirle veya başka yöntemlerle de açılabilir ama bu o demek değil ki o kişi bundan hayır bulur. Bazen insanlar göz perdesi açılarak cezalandırılır. Bide bu bir yoldur, bana ilk gelen cinler şeytani cinlerdi onlarla çalışmamı ısrar ediyorlardı vede cocukluğumu kabusa çevirmişlerdi ama bana birtürlü kabul etdiremediler bunu, sonra birgün O geldi tüm acılarım sona erdi, beni korkutanları artık ben korkutuyordum  Yani ilk gelen şeytandır, sınanırsın, sınavını verebilirsen sana ödülün verilir. Ama sorsanız istermiydim diğe, asla istemezdim ama Allahtan gelenede boyun eğmek boynumuzun borcudur. Neden istemezdim, çünki bu hayat normal bir insan hayatı değil, yani sen asla kendini düşünemezsin, özel hayatın olmaz, olamaz. Ben normal insanlara gıpta ediyorum keşke bende onlar gibi olsaydım, onlar gibi çocukluğumu yaşaya bilseydim, arkadaşlarımla gezip dolaşabilseydim, eğlenebilseydim. Benim kaderim de buymuş yani herkes kendi kaderini yaşar. Bence normal olmanızın keyfini çıkarın hiç bulaşmayın bu işlere.
|
kimse bu ilimle ilgilenmezse bu ilim seytanilerle calisanlara kalir,seytanileri durduracak veya yaptiklarini temizleyecek ruhaniler kalmaz,bu kadar yapilan buyuleri bulasan musallatlari kim temizleyecek,büyü bir yana gunshlardan gelen seytani varliklar ve ayrica islam alemine seytanlarla calisanlarin yaptiklari cok şiddetli saldirilar var en azindan bunlara karsi koymak icin bazilarimizin bu ilmi ogrenmesi gerekiyor