Alıntı:
Miraj Nickli Üyeden Alıntı
Biz emrimizdeler demiyoruz çünki her ikimiz Allahın kuluyuz yani hitap bakımından yol arkadaşı deriz. Benim 7 nesil önceki ejdadımdımın yanındaki ona arkadaşlık etmiş bir cine ben asla emrimde demem cünki yaş olarakta benden büyük ilim olarakda benden büyük. Yani öğretmenime hizmeçim demem, çünki öğrendiğim herşeyi onun yardımıyla öğrendim ona çok büyük saygı duyarım büyüyüm olarak görürüm zaten kendisi bir taifenin önderidir. Ben böyle bilir böyle düşünürüm.
|
biz bir sey soylerken nefsimiz yada kibrimizle konusmayiz oyle bir hale girmekten Allah azze ve celle bizi muhafaza buyursun,konuslarimizi hep ayet ve hadisle destekleriz...Allah alemdeki her seyi her varligi canli yada cansiz farketmez insanin emrine verdi ve insani kendine halife kildi halife kilmasi bile herseyi emrine verdiginin ispatidir ve bu Allah azimussanin sozudur,siz bekli ilme olan sayginizdan yanimda dersiniz ama bu gercegi degistirmez,emrimde yada yanimda demek kelimeyle oynamaktir ,o varlik sizin emrinizde musallati siz emir veriyorsunuz o aliyor,büyüyü siz soyluyorsunuz o bozuyor...ilim yolu ile zikir cekip dua eden ne diyor Yarabbi katindan bir ruhaniyi bana murahhas kıl