Alıntı:
IQeCc Nickli Üyeden Alıntı
Pazartesi, Perşembe, Cuma günleri hariç, Merkür saatinde okunur. Karanlık bir ortamda, ayna karşısına iki mum yakılarak yapılırmış bunu duydum ama duası da varmış heralde.
|
Alıntı:
IQeCc Nickli Üyeden Alıntı
Pazartesi, Perşembe, Cuma günleri hariç, Merkür saatinde okunur. Karanlık bir ortamda, ayna karşısına iki mum yakılarak yapılırmış bunu duydum ama duası da varmış heralde.
|
3 lü ayna ve herbirinin önüne 1 kırmızı bal mumu dikilerek yakılır. Sonra tütsüleri yakılır. Sonra Aynanın karşısında diz çökerek oturursun. Karanlık ve tenhada yapılması şartdır. sağ ve sol aynanın yüzeyine, önündeki aynanın ise arkasına tılsımı yazılır. Sonra tılsımlı sözleri Varlık gelene kadar söylersin. Önce Kulakların çınlar ve sadece çınlama sesini duyarsın başın döner. Bilki Varlık gelmişdir o an başını kaldır ve önündeki aynaya bak eğer varlığı görüpde bayılmaz veya korkudan ölmez isen sorularına cevap verir yok zerre miskal korkar isen musallat olursun.
Aynayala bakım şekillerinden birtaneside budur. Ama başka metotlarda vardır ki genellikle aynayla bakılmasını tavsiye etmiyorum.