Alıntı:
Hatay01 Nickli Üyeden Alıntı
Hayır maalesef alamadık
Tabiki başarı anlamında yazdım benim büyü yada başka şeylerle ilgili hiç bir bilgim yok olmasınıda istemem
Birçok hacet duası var ama hıcaların önerisini istedim özellikle
|
cumagecesi gece saat 3-4 arası niyyet ederek 2 rekat namaz kıl. Bitirdikten sonra önce istediğin haceti belirt sonra 1000 defa yazacağım sureyi okur ardından da istediğin haceti söyler isen ve eğer o iş senin için hayrlı ise inşeAllah isteğin kabul olur.
Enbiya Suresi 87-88
وَذَا النُّونِ إِذ ذَّهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَن لَّن نَّقْدِرَ عَلَيْهِ فَنَادَى فِي الظُّلُمَاتِ أَن لَّا إِلَهَ إِلَّا أَنتَ سُبْحَانَكَ إِنِّي كُنتُ مِنَ الظَّالِمِينَ
فَاسْتَجَبْنَا لَهُ وَنَجَّيْنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَكَذَلِكَ نُنجِي الْمُؤْمِنِينَ
Türkçe okunuşu.
"Ve zennûni iz zehebe mugâdıben fe zanne en len nakdire aleyhi fe nâdâ fiz zulumâti en lâ ilâhe illâ ente subhâneke innî kuntu minez zâlimîn(zâlimîne).
Festecebnâ lehu ve necceynâhu minel gamm(gammi), ve kezâlike nuncil mu’minîn(mu’minîne)."
Anlamı
Zünnun'u (balık sahibi Yunus'u) da hatırla. Hani o, öfkelenerek gitmişti de, bizim kendisini hiçbir zaman sıkıştırmayacağımızı sanmıştı. Fakat sonunda karanlıklar içinde: «Senden başka ilâh yoktur, sen münezzehsin, Şüphesiz ben haksızlık edenlerden oldum» diye seslenmişti.Biz de duasını kabul ile icabet ettik, kendisini üzüntüden kurtardık. İşte biz iman edenleri böyle kurtarırız.