Alıntı:
Pen2x Nickli Üyeden Alıntı
Ben bir müsliman budism veya taoism veya spiritualism'e sempati duysun diye söylemedim, zaten duyamaz. Anca dağ gibi yaptığı puta bakar, ne çalışmış kefereler dersinde
Daha çok tersi olabilmesi açısından, ortak bir noktada konu açıp islamı yaymak amaç. Bizden korkucak bişey yok, bizde sizinle aynı değerlere sahibiz diyebilmek.
Sürekli kapalı bir çevrede bulununca insan fark etmiyor belki ama, Müslüman veya islam diyince dünyanın %70'i bir adım geri atıyor şuanda. Ülkemizde bile durum bu halde. O yüzden bir çok tarikat şuanda önce iman diyerek bu yönde çalışmalar yapıyor
Bizde böyle der hiç açıklamazsan, demek ki siz bize uygun değilsiniz diyip bir islamophobia oluşuyor. Zaten orta doğudaki savaşlar ve terör örgütleri bu durumu yeterince tetiklemişken, biraz daha uzlaştırıcı olmak lazım.
Sen baş şaman arkadaşını islama davet et, alttan alttan anlat, belki Müslüman olur. O seni şaman yapacak değil ya, ben benzer bulup ılıman olmakta bir yanlış görmüyorum. Zaten aklı ve fikri kayacak olan kayacağı kadar kayıyor. İnsanları anlayamadan, onların bizi anlamasını bekleyemeyiz sonuçta.
|
ben teblig doneminin bittigi artik saflarin belli oldugu zamandayiz inancindayim,islamafobi niye bu kadar derinlesti bak sana 1 sebep soyliyeyim,musluman ulkelerin devlet baskanlarina bak gelen gitmeyi bilmiyor 30-40 sene o ulkenin basinda,cıbıl geliyor milyarlarca dolar servetle 40 sene oturuyor koltukta,niye kalkmiyor koltuktan, cunku koltuga sıçtigi icin kalkamiyor,bak gavur ulkelerin baskanlarina en cok 2 donem sonra geldigi kilo ile gidiyor hic yüku olmadan,islamafobinin dn buyuk sebebi bu