Alıntı:
NeslihanNesliha Nickli Üyeden Alıntı
Selamun aleyküm. Acilen bir yazıcı alıp içine safran mürekkebi koymak istiyorum. Daha önce hiç yazıcı kullanmadım. Biraz araştırdım.kartuslu veya tanklı yazıcılardan hangisini almalıyım.kartuslara kendim safran murekkebini doldurabilir miyim şırınga ile falan? Hangi marka model yazıcı almalıyım ? Lütfen yardımcı olur musunuz
|
işimiz geregi fatura irsaliye kesme,liste cikarma icin yillardir her turlu yaziciyi kullandim,yazici konusunda tecrubeliyim,safran murekkebi koymak icin tankli yaziciyi tercih edin ( devamli kullanacaksaniz tankli olani yok bir kac sefer kullanacaksaniz kartuşluyu tercih edin),sadece kartuşlu olanlarda murekkep koymak oldukca zahmetli ve zordur,alacaginiz yazici kartuşlari murekkep dolu olacak onu temizlemeniz gerekir temizlemenin en iyi yolu kartuşun üst tarafinda yapistirilmiş kapak vardir onu falcata ile sökün icinden sungerini cikarip murekkebi yikayin sungerini kurutun sonra icine koyup safrani doldurup sonra kapagi yapistirin,(ilerde yine safran koyacaksaniz kapagin uzerine delik acmaniz gerekir) kartuşun icindeki murekkebi temizlemeden safran murekkebi koyarsaniz alkollu murekkeple karisik olur işe yaramaz....
Alıntı:
Miraj Nickli Üyeden Alıntı
Orasını bilmem ama yazıcıyla yazılacak hiçbir işden olumlu sonuç alamazsın. Bırak yazıcıyı safran mürekkebi her kişiye her uygulamaya özel hazırlanır. Yani 1 defa hazırladıysan sadece bir işlem için kullanabilirsin 2 cisini kullanamazsın.
|
murekkep hazirlanirken yapilacak okumaya gore ya tek sefer icin hazirlanir,yada yapilan okumaya gore degisik degisik her yazma icin kullanilir,yapma asamasindaki yapilan isleme bagli