Alıntı:
Elbet Nickli Üyeden Alıntı
Küçükken 11 yaşlarında yani bundan 21 yıl önce oturduğumuz evde antreden karanlıkta geçerken bir adam silüeti gördüm aile fertleri salonda oturuyordu evden birinin olma ihtimali sıfır birazda uykuluydum odama gidiyordum o gölgeyi geçince farkettim ve tekrar baktım geriye dönüp aynı şekilde oda bana döndü ve ben o amda korkup salona geri kaçtım o gölgeyi yararcasına. Aileme anlatamadım çünkü böyle konuların konuşulmasını sevmezler daha önce korkuyorum diye lavobaya giderken tanımda gelmelerini isterdim. Bunaldıkları için anlatamadım. Sizce o gördüğüm şey neydi ? Aslında kendimin değişik bir insan olduğunu düşünüyorum yaşadığım bazı şeylerden ötürü size ben bu şekilde günahamı giriyorum ?
|
Allahın Selamı ve Rahmeti üzerimize olsun. Kesin birşey söylemek için size birkaç sorularım olacak. Cevaplar iseniz yardımcı olmaya çalışırız Allahın izniyle.
Değişik derken nasıl bir insan olarak görüyorsunuz bunu tam olarak açarmsınız?
Rüyalarınız nasıl? Kuyu, gölet, bataklık, karanlık orman veya garip nesneler görüyormusunuz?
Rüyanızda çok korkarmısınız?
Gece uyurken göğsünüzün üzerine ağırbirşey çökmüş gibi oldumu hiç veya biri sizi boğuyormuş hissi?
Tuvalette luzumundan fazlamı kalıyorsunuz?
Namaz, abdest, dua, zikr, Kuranı kerim okuma ve buna benzer eylemler yapıyormusunuz?
Kuranı Kerim veya ezan duyduğunuzda kendinizi nasıl hiss ediyorsunuz?
Söylediğiniz görüntüler hala gözüküyormu size?
Yürürken veya dururken arkanızda biri varmış gibi bir hiss oluyormu?
Geceleri bulunduğunuz evden normal olmayan kapı takkıldısı gibi sesler geliyormu?
Aslına baktığınızda çağıran yok ama kulağınıza tanıdık birinin sizi çağırıyormuş gibi bir ses geliyormu?