Alıntı:
imas Nickli Üyeden Alıntı
cinler her lisani konusur,uzun cumle kurmazlar kisa ve net konusurlar,hoca onun dilinde degil o hocanin dilinde konusur... video olarak izlediginiz cok sey duzmece ve yalan inanmayin kendini bilen bu ilimdeki kisi herseyi ayan etmez... bu kadar yeterli sanirim
|
Hocam zaten bu videoları seyreden insanlar bedenin girdiği halleri görünce bakım yaptırmaya da korkar
Ben kendim de ilk zamanlarda böyle videolar izleyip ondan sonra bir arayışa girdiğim için bakım olayına karşı oldukça temkinliydim ve endişelerim vardı fakat Allah'ın izniyle ve sizin gibi hocalarımızın da yardımıyla işlem halloldu. Allah sizlerden razı olsun
Alıntı:
oguzhan Nickli Üyeden Alıntı
Aelamun aleykum. O dediginiz olayi sadece bir iki kiside gordum kardesim. Sahsi dusuncem onlarin da musallatli olmalarindan dolayi bu sesleri cikarmalaridir. Bir nevi musallat olan cin cikariyor. Selametle.
|
Dediğinize kısmen hak veriyorum çünkü bazı videolarında dişi ifrit sesiyle bazılarında erkek sesiyle sesleniyor. Ama konuşulan dili bilemiyorum belki bir tür aramice-süryanice dildir. Beni meraklandıran, musallat olan ifritlerin bu dilden çok etkilenmesi.