Alıntı:
Miraj Nickli Üyeden Alıntı
Birde şu yönü var ocağın. Misal birisi musallatlı bir hasta ve sizden yardım isteniyor. Biz ocağa getirin diyiyoruz. Eğer o kişi ocağa gelmeyi başarır ise, bu o kişinin sorunundan kurtulacağının nişanesidir. Çünki ocak kurulurken bir dua edilmiş ve o dua Allah tarafından kabul edilmiş.
Dua şöyle: Bu ocağa herkim, her ne sorundan muzdarip halde gelip yardım ister ise o kişinin o sorununu çöz Allahım. Hiçkimse buradan şifa bulmadan gitmesin Alahım. Şifası olmayan hastaların bu ocağa gelmesinin yolunu kapa Allahım.
Ocaktaki Hüddam ve Cinler bi yana kalsın, bu ocak kendisi şifaldır. Yani Allahın bir lutfudur.
|
Mesela benim dedem sarılık hastalıklarına bakardı Allah'ın izni onun vesilesiyle geçerdi. Bu el benim değil Fatma anamızın eli der yapardı o anneme el verdi annem de bana verdi. Bunun mekanizması nasıl oluyor cinle hadimle mi yoksa başka bir şey mi hocam ?
---------- Post added 14.02.22 at 19:55 ----------
Alıntı:
Bugayy Nickli Üyeden Alıntı
Mesela benim dedem sarılık hastalıklarına bakardı Allah'ın izni onun vesilesiyle geçerdi. Bu el benim değil Fatma anamızın eli der yapardı o anneme el verdi annem de bana verdi. Bunun mekanizması nasıl oluyor cinle hadimle mi yoksa başka bir şey mi hocam ?
|
İlginç bir şekilde Allah'ın izniyle annem yaptığı zaman kısa sürede ya tam geçiyor ya da çok hafifliyor hastalık çok şahit oldum