Alıntı:
Miraj Nickli Üyeden Alıntı
Ben sana unut demişim sen hala unutmamışsın sonra gelip ses duydum diyiyorsun. Unutmadıkça seste duyarsın, görüntüe gözükür gözüne yani vesvese verirler. Unutman şart. Unutduğun an bu iş çözülecek inşeAllah. Yani benim gördüğüm bu ve az bilgimle sana bunu tavsiye etmiştim. Uyarsın uymazsın o senin bileceğin iş.
|
Bir günahkar kulun tövbe ettim yaptıklarımdan pişman oldum fakat ibadetlerimi yerine getiremiyorum manevi yönden zor günler geçirdiğim zamanlarda Rabbime sığındım şimdi de öyle yapıyorum dualar ediyorum elimden geldiğince bilmem bir gün nasip olur mu ama hep hayalini kur kurduğum bir şey var sadece çok zor günler geçiriyorum belkide beni bu hayata bağlayan tek şey oğlum Allaha olan inancım Rabbim kimsenin yuvasını bozulmasına istemez ne yapıyorsak biz kendimiz yapıyoruz sonra çaresizce nasıl düzelteceğimizi bulmaya çalışıyoruz bazen pişman oluyoruz ama son pişmanlık fayda Etmiyor bazen oğlunun saçının bir teline neler vermezsin ama ne geliyorsa da kendi yaptıklarımızdan geliyor başımıza dedim ya ben bir günahkar kulum Rabbime tövbe ettim inşallah dualarım kabul olur