Alıntı:
Esrufasa Nickli Üyeden Alıntı
Ben sizden iyi bişey beklerken konuşma uslubunuza bakarmısınız dalgamı geçiyosunuz siz milletle miş muş muş falan filan miş hüddamların kokuları celb etmek için ikincisi benim niyetim allaha zikrim ona sanane bundan ozaman konuşmayın böyle saçmalıycak milleti yargılıyıp daha da şu olur bu olur diyceğinize ilim öğrenmek Allah ın yarattıklarını bile tanımaya engel oluyosunuz bu sözlerle yardımcı olmuycaksanız bu sitede ne işiniz var ?
|
soyledigim hersey senin faydana olan, senin bilgilenmen zor duruma dusmemen icin gereken bilgi ve ikazlardi,daha cekecegin zikri sayisini ve ne icin cekilecegini bilmiyecek kadar cahilsin, sen beyin yerine cılk et tasidigin icin,anlama kabiliyetinden mahrum oldugundan ,anlamadan atarlanmissin,ben hoca degilim sana yol gostereyim zaten sen yol gostermeye degecek biri degilsin,ne yaparsan yap hic umurumda falanda degil,senin gibileri verilecek bilgiye ve kiymete degmez....
burasi umuma acik bir platform,herkes fikrini aciklayabilir,istemedigi hosuna gitmeyen cevap alanin kizma hakki yok,kizacaksa ozelden soracak,ben hoca degilim talebeyim,heleki hoca degilim,bu platformda zaten hoca yok,hocanin boyle sacma sorulara cevap verecek zamani ve takati olmaz,sen burdan ders alip ilim ogrenecegini saniyorsan yaniliyorsun,hic bir hoca tanimadigi gormedigi kisiye uzaktan uzaga internetten ders vermez bu ilmin adabina aykiri, vermeye kalkanda hoca degildir zaten,hele senin gibi "" beş beş beşte yamac"""olani hic bir hoca kabul etmez...