@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
biraz detay verebilir misiniz peki ? inşaallah görür ben de onu bekliyorum dün geceden beri
Alıntı:
barbun Nickli Üyeden Alıntı
Kardeş sadece senin için değil hepimiz için günlük sabah akşam korunma duaları okumamız çok gerekli. İhmal etmememiz lazım. Evden çıkarken okumaya başlasan en fazla 5dk sürer. Yatağa girdiğinde okusan direk uykuya dalarsın.
Kaynakları hadistir ve etkileri çok fazla kişi tarafından tecrübelerle sabittir.
Tabiri caizse zırh gibidir Allah'ın izniyle.
Sabah akşam okunması tavsiye edilir:
7 Ayetel Kürsi
7 Tevbe suresi 128-129. Ayetler
-Lekad caekum resülun min enfusikum aziz, aleyhi ma anittum harisun aleykum bil mu-minine raüfun rahim.
-Fe in tevellev fe kul hasbiyallahu, la ilahe illa hu, aleyhi tevekkeltu ve huve rabbul arşil azim.
3 Felak suresi
3 Nas suresi
3 Bismillahirrahmânirrahîm, Bismillâhillezi lâ yedurru ma’asmihi şey’ün fil erdı ve lâ fissemâi ve hüves-semi’ul alim.
|
Allah razı olsun senden, yazdıklarının arasından 1-2 tane hariç neredeyse hepsini okuyorum ve afedersiniz tuvalete girince ayetel kürsi ile yapılan koruma bozuluyor deniyor tuvalet veya banyoya girip cıktığımda tekrar yapıyorum gün içinde hiç bozulmayacak koruma var mı ?
bu gördüğüm yaşadığım şeylere ek olarak 3-4 gündür sümme haşa ve kella Allah c.c veya salavat getirince ve diğer peygamberler, ayetler ne varsa aklıma gelince veya okuyup dinleyince sümme haşa ve kella sövme düşüncesi geliyor hemen euzu besmele çekiyorum veya namazda bu durumda gelince birasz daha yüksek sesla okuyorum sureleri ve kendimi de zorlayınca bu duruma başım ağrımaya başlıyor