Detay mı ?
Derim ki ben Allah rızası için ona yakınlık için uzun bir süre zikir çektim bunlar kelimei tevhid yeri geldi ayet, sure,esma...Sonra bi müddet dünyevi imtihanlardan koşturmacadan zikri bırakacak kadar boşladım...tatsız ,tuzsuz her şey.Asabi belki de hatta belki bayramlığı alınmamış çocuk gibi ortalıkta herkesle küs gibi...Tv izlemezken canınız sıkıldığı anda filmler diziler zamanı hiçleştiren bir çabaya giriyorsunuz.Ruyalarınız da tıpkı yaşantınız gibi gereksiz detaylarla kuşatılıyo...İçinizdeki o iyilik yapma isteği çabasının sesi yok olacak kadar cılız çıkıyo...Tahammülünüz azalıyo çaba verdiğiniz emek verdiğiniz güzel şeylere....Sığ yğzeyel empatiden uzak belkide bastrdığınız o kibir bşr anda şahlanıyo toz zerresiyken hak katında hiç olöaya namzet oluyosunuz...İçinizdeki o huzur kayboluyo yerine ne koyarsanız koyun boş tutmuyo dikiş...Aşka ermeden aşka giden yolu kaybediyorsunuz daha ne olsun.Aşksız yaşamanın ne demek olduğunu aşk yoluna giripte savrulana sorun.Onlar bilmez elbette aşk yolunda olmanın lezzetini cürret edemez o yüzden o kısmı açmayı o kısım işte aşkın tüm renklerini tek potada eriten Allah adamlarının işidir.@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hoca berakAllah kalbindeki hikmet diline vuran ve hassasiyeti tıpkı aşkı kadar güzel olan biridir.İnşallah o size öneride bulununca uyun tavsiyesine kaybetmezsiniz.Verhasıl kelam ben zikri bırakan hani şu aşk yoluna girerken bile savrulan kişisiyim.Ben ancak yaşadığımı yazar çektiğin zikri her ne için çektinse niyetini İlahi rıza potasında tazele ve devam et ki aşksızlardan olma...Aşksız olmak ile ölmek arasındaki tek fark sanırım yaşadığını sanmaktır..Aşka giden yol velev ki dünyavi istekleriniz olsun korkmadan çekinmeden yola devam edin.Yol dediysem zikrimizle kalbimizle ...
Neyden korkacağız ki ...Yeryüzünde Allah'ın halifesi olmak korkmamayı gerektirir....Hem de Allahtan öte hiçbir şeyden...O sebeple,ben aşk yolunda olanların namına değil ben aşksız ve zikrini brakmış savrulmuş hamd olsun celcelutiye hocamız gibi insanların duruşu ile burnunun direği sızlamış bir kardeşiniz olarak....Allah garipleri sever derim...islamın garip olduğu garipsendiği şu zamanda kötülüğe iblisin oyun ve yandaşlarına galip olmak adına ...ne gelenleri ne gidenleri görmeden,Gözeten Rabbin himayesinde olduğuna kalben inanarak öyle yarım değil tam...Çünkü yarım olan her şey çöküşün göstergesi...Esastan öyle dimdik eğilip bükülmeden hem neyden eğilip bükülecekmişiz başka yol mu var hakikat yolundan daha değerli ... Allahtan ötesinden korkmadan çekinmeden yol almayı önce kendi nefsime sonra size tavsiye etmekten öte bildiğim bi detay daha yoktur...Zikriniz aşkınız daim ola...