Alıntı:
byblack Nickli Üyeden Alıntı
21 yaşındayım universiteye gidemedim memurluga bakıyorum insallah olur.Hiçbir zaman genclik hissi bende yoktu ot gibi ruh gibiyim içimde sıkkınlık var psikolojim bozuk yaşıtlarim gibi degilim gezmem tozmam eglenmem ruhum yaşlı herhalde.Şimdi fırında çalısiyorum aldigim para az insanlar işine geleni yapıyor.Bazen işe bile gitmek istemiyorum asgari ucuretli bi yer arıyorum memurluk olana kadar o da yok.Hayat enerjisi yok baya stresli biriyim
|
Üniversiteye gidemedim diye üzülme bu zaman da en iyi yeri bitirsen de yetemiyorsun memurluk olursa çok mutlu olucam herşeyim tam olucak diyebiliyorsan çalış çabala ama bundan da emin değilsen seni neyin mutlu edebileceğini bul adımını ona göre at bir tek yaşıtlarıyla aynı olamayan sen değilsin ruhun yaşlı da değil sadece olgunsun bir kaç hobi edin kendini de yalnızlaştırma gezmiyorsun tozmuyorsun anladık

ama burdaki insanlarla konuşup rahatlayabilirsin ne rahatsız ediyorsa yaz bilgi edin bir ton konu var aç oku dene ve en önemlisi kendin için isteyeceğin herşeyi Allah’a dua ederek iste Her şey gönlünce olsun kardeşim