Alıntı:
halilibraim Nickli Üyeden Alıntı
@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
cevap için Allah razı olsun öncelikle. Allahü Teala dilemez ise yaprak kımıldayamaz. biz şifayı Allahtan bekler sebebe yapışırız. anlattıklarımda sebebe yapışma gayemizle idi..
benim sorum: bu iş caizmidir? cini cinle gönderme konusu?
|
Ben tam 10 sene çektim ilk 5 senesi üstüne düşmedim neyin içinde olduğumu anlamaya çalıştım psikolojik sandım zamanla bedenimde sorunlar yaşamaya başladım ve doktordan elle tutulur birşeyler alamayınca bu duruma inandım ve düştüm yollara..
Memlekette bu iş ile uğraşan sözde ilimli bilinen çeşitli kimselere gittim, her gittiğim bir öncekileri beğenmedi kime gitsem yanlış tedavi dedi okudu yazdı çizdi vs.vs. Sonuç olarak ben daha kötü oldum..
Zaman içerisinde bu durum beni kısmen yatalak etti evde odadan odaya geçerken dahi zorlanır hale geldim hayatım tamamen altüst oldu..
Daha sonraları Allah karşıma birini çıkardı, hiç hoca havası yoktu şartı şurtu bilmem ne o bu yoktu, diğer ilimciyim diye gezenlerin dedikodusunu da yapmadı, 1 aylık bir süreçten sonra Allah'ın izniyle sağlığıma kavuştum ve bu konu benim hayatımdan 10 seneye yakın bir zaman çaldığı için inat ettim bu durumun esasının ne olduğunu anlamaya!.
Kardeşim ilim konusunda kimse kimseyi beğenmez, Muska yazan cinciyi beğenmez, cinci muskacıyı beğenmez, rukyeci ikisini de beğenmez, rukyeciyi diğerleri beğenmez..
Sebebi de yüce Allah'ın kula verdiği ilmi yeryüzünde ki kulların şarta şurta bağlamaya kalkmasıdır Allah dilerse bir ayyaşa, bir meczupa, hiç bu konuyla alakası olmayan insana da verir? -Allah'a ket vurmak kimin haddine? -Anladığını varsayıp ilmi şarta bağlayan herkesin şirk içerisinde olduğunu düşünüyorum.
İlmi de, ilim sahibini de anlamak zordur çünkü herkesin ilmi yeteneği kendine özgüdür, kulun kalbini yalnız Allah bilir başka bir kul değil!.
İlmi de Allah dilediğine verir, genelde çok konuşanlar çok bilenler çok yanılır bu konuda hepsi boştur. DOLANDIRICI da ÇOKTUR.
Gidersin onlara anca kısmi kısa süreli rahatlama, sorduğunda kabahat hep sendedir. Ya ibadetin eksiktir, ya zikrin, ya çok eski büyüdür ya kuvvetli musallat.
Alim kişiler toplumda bellidir ama kendini açık etmez, ulu orta söylemez, bildiğini anlatmaz çünkü o bildiği kendine özeldir başkası öğrenip yapamaz bunu da boş yere ona buna anlatmaz kendini açık etmez. vakti geldiğinde Allah c.c. karşınıza çıkarır elbet, bu işler pek öyle ders yapılarak öğrenilecek işler değil azizim.. Kimisi okur, kimsi yazar, kimisi de varlık kullanır bu tamamen kişiye Allah'ın lütfu ile ilgilidir..
Sen sen ol kalbini bozma, seni koruyanın yalnız Allah olduğunu bil, sınavda olduğunu unutma geri kalanına da kafa yorma derim.
Yazmak çizmek okumaktan ziyade Allah'ın bu iş için görevli kıldığı kullarında bioenerjiye benzer bir çeşit enerji vardır(bioenerji değil), daha yanına gittiğinde kendini iyi hissedersin hocanın selahiyetini oradan anlarsın.
Sen de ben gibi insanların abdestine ibadetine yaşayışına bakarsan uzun yıllar ben gibi oradan oraya dolanırsın!.
Bu işten kurtulana kadar tavsiyem sakın unutma, herkesin ibadeti yaşayışı kendisine Allah ile kendisi arasında, asla bu kriterin olmasın dolandırılırsınız.
Allah tez zamanda şifa versin inşaallah bir an önce kurtulursunuz.