Ben tam 5 tane psikiyatri iki tane psikolog degistim inanın hiç çekinmem ve giderim psikolojik olsam şimdi. Kadar bir yıldır kesinlikle daha kötü şeyler yapardım benimki bikmislik artık üç ayda mi aniden psikolojim bozuldu dünya kadar test yaptırdım verilen ilaçlar o. Kadar agirlastiki doktor bile . Olmaması lazım değdi kendi ailemde de doktor var kanım. Tertemiz ama
vücudum. Çürümüş et dönüyor bazen karabasanlar uyumadan içim düşerdi en büyük hatam ne oldu yok nazar yok o diye diye hoca hoca okuttuk kendimizi verilenler bölmeden taktik yedik. İçtik. Yada şunu diim psikolojigim adam geldi kalkan yaparım dedi ama çok anlamıyorum rahatla az cildim eskiye döndü bütün herseyyokmus gibiydi inanın ozaman bende diorum acaba psikolojimi sonra bakiorum bedenen olan hasarların. Düzelmiş üç gün geçti gene başa döndük . Neden sürekli kendime inandırmaya çalışıyorum anlamıyorum siz kalben inanmadikca zaten göremezsiniz. Hocaya Gidiyorum okuyor üflüyor bisey yok ne bekliorsun cildiricam. Mi kuran kursuna gidiyorum sadece bazı insanlardan etkileniyorum esim sözde çaktırmadan okuyor inanmıyor okuduğu zamanları sayiyorum sizin bir kızınız olsa tanırsınız deki benim annemde öyle esimi arayıp ne büyüsü yaptılar kızıma demis bu ben değilim değişikliği herkez fark. Ediyor. Ve ciddiyim psikolojik olsam utanmadan tedavide olurum. Egolarım.yok benim
|