Alıntı:
NiL16 Nickli Üyeden Alıntı
Neden biliyormusun bazen istemsiz onu çok. Kırıyorum ki ben uyumuyorum neredeyse hiç sabah namazlarında sonra Anlamıyor musun kırıyorum sinir öfke patlamaların daha aza indirmeye çalıştım gece yatıyor oda ayet el nas felak fatiha yotube den acıyorum bu süre çalsın diye odasında nas suresi asılı her lavaboya giriste çıkışta destur dedittiriyorum besmeleyle oturuyor sofraya elhamdülillah kalkidiriyorum. Kısa namaz süreleri okutuyorum arada ben ayrı odada yasiyorum sabrediyorum ama yüzüm yanıyor dualari. Okuyorum içimi alev kaplıyor uyanık. Olduğum için kontrol ediyorum.
|
acma dinletme yok, hazira kacma yok,okuyacaksiniz,boş tabaga ekmek bandirmakla karin doymaz,tabaga yemek koyup yemek gerekir doymak icin,daha oncede soyledim okumak elektronik aletten dinlemekten bin defa daha iyidir,1 bardak suyu onune koy,1 ayetel kursi,1 tahassun,1 hizbul ekber,7 vedduha oku suya nefes et yarisini sen ic yarisini kizina icir............. ayetel kursi oku son ayetini "''vela yeuduhu hifzu huma vehivel aliyyul azim"""3 kere tekrar et,sonra elini aç deki Yarabbi okudugum ayetel kursi 7 nefis mertebeme 5 alemine tesir etsin,evimde yasayan herkesin 7 nefis mertebesi 5 alemine tesir etsin de,sonra kendi gogus tarafina hu et kizina hu et,evin icine dogru hu et...