Alıntı:
ferhat123 Nickli Üyeden Alıntı
karşındaki kişiden derhal ayrıl... tehdit nedir? ne evlisin ne nişanlı? bu tarz saplantılı ezik kişilerden uzak dur..
bu arada bu konuda daha imtihanda değilsin.. imtihanın kıyısındasın...
ailenin onay vermediği çevrenin onay vermediği bir şeye kalkışma. hiç bir anne baba canının yanmasını istemez..
acaba onların görüpte senin göremediğin nedir diye kendin sorgulamalısın...
danıştın ama nedense net bir şekilde ikna olmuş görmedim seni  %30 bir ayağın hala onda...
ben sana bir nasihatçı değil erkek olarak yazıyorum. bırak ayrıl ve önüne bak...
|
Ya o kadar haklısınız ki. Aslında göremediğim birşey yok başka insanlara olmayacağını onaylatmaktı mesele ve Allah bana kaç kere çıkarttı bu sefer kesin ikna oldum. Ayrılmak istiyorum ben yapamıyorum olmuyor sürekli kavga gürültü hır gür yapma dediğim şeyler oluyor ben istemiyorum seni de yormak istemiyorum dediğimde telefon açıp 100 kere tehdit etti,yetmedi arkadaşlarıma yazdı. Başka numaralardan aradı hatta sormuştum burada ne okuyayım bundan kurtulmak için diye,sonra aklımıza arkadaşlarla bir fikir geldi. Olmamış gibi devam et evi taşıyorum de ( zaten gerçekten taşındık bu arada ) alakasız bir semt söyle,o semtle ilgili şeyler uydur sürekli bahset,seni orada bilsin dediler öyle yaptım korkudan. Sonra yine yapma dediğim iğrenç şeyleri yaptığı için hiçbir açıklama yapmadan telefon numaramı değiştirdim,sosyal medya falanda kullanmıyorum. Ben çok çektim bundan,8 senedir çekiyorum. Sürekli rüyalarıma da girer rüyamda da uğraşırım. Sürekli seni öldürürüm,ya benimle sonuna ya benimle mezara burası türkiye 10 ay yatar çıkarım diyen bir insan. Akli dengemi kaybettim artık korkudan