Alıntı:
imas Nickli Üyeden Alıntı
Falcıya fal baktıran, onun sözüne inanmasa bile, kırk gün kıldığı namaz kabul olmaz. [Müslim].....yahudiler büyü islemine cok merakli ve devamli buyü ile ugrasan insanlardir...uzun zamandir bu ulke uzerine asiri derecede yuksek kabala büyusu saldirisi yapiliyor,ukrayna, gürcistan,irak,iran ve kudus merkezli olarak,yapilan saldiridan dolayi insanlar uyusturulmus durumda hic bir sey umurlarinda degil,amac anadoluyu ele gecirmek,abd baskani biden kelt incili uzerine yemib etti bakin arastirin niye kelt incili,neyse uzun hikaye bazilari inanmayacak bazilarida komplo teorisi diyecek ama olmezde ömrumuz olursa 10 yil icinde neker olacak gorecegiz
|
hocam, geçen sene ingilterede doktoraya başladım. Universiteye kayıt olmaya gitmişdim, professorum (adviser) yahudi, masasının üstünde Kurani Kerim gördüm, şok oldum. Hayırdır dedim hocaya, ben onu ezberledim dedi. Ama eminim ki, hayır işler için kullanmıyorlardır. Onlar Kurani-Kerimi olsun, bizim dinimizdeki nimetleri olsun bizden daha iyi biliyorlardır. Bizse uyutulduk, anlamsız, içi boşaltılmış televizyon programları, dizileri ve "modern" kitaplarla. Benim de daha yeni-yeni gözüm açılmaya başladı, Allah izin verdiği sürece de öğrendiklerimi aktaracağım. Britanya kütuphanesine yılda bi kere izn veriliyor üniversitede, neler var neler orda. Çok eski Kurani-Kerimi gördüm, kufi yazısıyla olan. Yazılara bakmak bile acayip enerji veriyordu insana.
Ama bu kadar paralara müslümanların böyle adamları özel uçaklarla bilmem otellere yerleştirmelerle getirmeleri bana çok saçma geliyor. O $5000-a kaç yetim doyardı be.