Alıntı:
Aynel Yakin Nickli Üyeden Alıntı
Rabbim yürüdüğün yolda hayr üzere olduğun müddetçe muvaffak eylesin kardeşim Eşinize deyin ki Sabret Çünkü Cennete sadece sabredenler gider. Orada içeriz Kevser Şarabından  Berhetiyye yi eski kaynaklardan okuyorsa ne a'la
Yeni kaynaklar yanlıştır. Hem izinsiz okumasın
Birde şunu sorayım 5 yıldır Kasem okuyup alkol almak için sizimi zorluyor ?
|
amin hocam cümlemizi inşallah imanla istikamet üzere tamamlarız, fikir öneri için teşekkürler, Günümüz kaynaklarından okuyor ve herhangi bir kişiye bağlı değil kendi okuyor, evet ramazandan sonra içeceğiz geceleri çıkalım ibadet ayrı alkol ayrı şeklinde zorluyor
Alıntı:
Samican Nickli Üyeden Alıntı
Alkol alan , gece gezmelerine giden birinin berhetiyye ile ne işi var. Başına bela almış olmalıydı. Ayrıca bu ilmin şartlarından biri kebair günahlardan uzak durmak yani okuduğundan bir şey elde edememiş olması lazım. Ayrıca berhetiyye kasidesi diye bir şey ben bilmiyorum "Celcelutiye Kasidesi" var bunu mu kastettiniz?
|
Bende anlayamadım, bela almış olabilir mi ? ben uzun zamandır CELCELUTİYE okuyorum o billinen BERHETİYYE okuyor koruma yapmadan okuyordu tahassun okutuyorum öncesinde artık ona bir şekilde ikna edebildim