Alıntı:
imas Nickli Üyeden Alıntı
birbirinden cok farkli birbiriyle alakasi olmayan hisler,biri kisinin elinde olmayan her turlu insani hissin yasanacagi bir durum,bir digeri insanin kendini alcaltarak hissedecegi muzur bir his,ayni kefeye koymak pek akilci olmaz...
|
Abi ben beceremiyorum bana kızıyolar ama beceremiyorum ya yine aynı hataları yaparsam ya yine beceremezsem ya aynı şeyler olursa namaz kılıyorum o gün kılmak içimden gelmese bile kazasını kılmak için kendimi zorluyorum ama gel gelelim 3-5 gün sonra aynı hata için yine düşünüyorum uzakta olsalar bile çok üstüme geliyolar abi duygusal olsun her türlü tesir alıyorum yaşım küçük 20 yaşındayım ama başıma bela bile gelse aynı hatayı 1 ay 2 ay sonra tekrar yapıyorum sonra kendimi layık hissetmiyorum üzülüyorum konuştuğum kimse yok kendi kendime konuşuyorum bana cevap veriyolar sol tarafa geçmem için istemiyorum bu sefer daha çok üstüme geliyolar cinsellik olsun duygusal olsun arkadaş gibi olsun bende kanıyorum ister istemez sonra tekrar başa tekrar azar yiyorum dayak yiyorum